Week-end sângeros în Năvodari

605
Violența domestică este un subiect amplu dezbătut în țara noastră; se fac statistici cu numărul copiilor bătuți de părinți sau cu numărul femeilor torturate fizic și psihic de bărbații lor, se poartă discuții interminabile. În ciuda atenției care i se acordă, fenomenul nu este în scădere. Numai în acest week-end două femei din Năvodari au ajuns pe un pat de spital, după ce au fost înjunghiate de bărbații lor. Îngrijorător este însă faptul că, după ce se vor înzdrăveni se vor întoarce în același mediu de teroare.
Steliana Peicu, în vârstă de 58 de ani, locuiește în concubinaj cu Amdi Ali, de 63 de ani, la marginea Năvodariului, în cartierului Midia Sat. Vecinii spun că cei doi se ceartă adesea, mai ales după ce bărbatul bea câteva pahare în plus. Sâmbătă, după ce s-a îmbătat, bărbatul i-a înfipt soaței lui un cuțit în zona pieptului. Apoi a târât-o până în mijlocului străzii, unde a lăsat-o până la sosirea cadrelor medicale de la SMURD Constanța. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar medicii spun că, deși a sosit într-o stare gravă, va supraviețui.
Dintr-un motiv asemănător a ajuns la spital și năvodăreanca Mariana Dragomir. Femeia locuiește în Mamaia Sat, împreună cu soțul ei, Nicolae Dragomir, de 58 de ani. Sâmbătă după-amiază, după ce s-a îmbătat, bărbatul a lovit-o pe femeie cu un cuțit în față.
În ambele cazuri, polițiștii i-au reținut pe suspecți și au întocmit dosare penale pe numele lor, urmând să stabilească încadrarea juridică în funcție de numărul zilelor de spitalizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.454 secunde