Zeci de mandate europene de arestare, în atenția Poliției Române

70
Zeci de mandate europene de arestare, în atenția Poliției Române - zecimandateeuropene-1422195760.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii români și partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre au depistat, în ultima săptămână, 213 de persoane și 34 de autovehicule, ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.
Polițiștii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 62 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 5 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.
De asemenea, pe teritoriul României, au fost identificate 26 de autoturisme care erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale.
Totodată, 92 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române.
Reamintim că, în anul 2014, polițiștii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen, au depistat 8.800 de persoane și 2.484 de obiecte, ce au fost semnalate în Sistemul Informatic Schengen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7367 secunde