Zeci de mii de pachete cu țigări, ascunse în pereții unei dubițe

195
Zeci de mii de pachete cu țigări, ascunse în pereții unei dubițe - zecidemiidepachete-1579472381.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au găsit peste 34.000 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în pereții dubli ai unei autoutilitare condusă de un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova.


Descoperirea a fost făcută vineri, 17 ianuarie, în cadrul unor activități informativ-operative desfășurate pe linia contrabandei cu țigări. Aceștia au oprit pentru control, pe raza județului Constanța, o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla o persoană de sex masculin, cu dublă cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani.


"În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spațiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărțitor dintre compartimentul destinat pasagerilor și cel de marfă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mijlocului de transport împreună cu șoferul la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor", explică reprezentanții Gărzii de Coastă.


Potrivit acestora, la controlul amănunțit au fost descoperite, ascunse în spațiul special amenajat și depozitate în cutii de carton, 34.373 pachete cu țigări de contrabandă, de proveniență Republica Moldova.


Întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste 500.000 de lei, și autovehiculul respectiv au fost confiscate, iar șoferul este cercetat pentru contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5033 secunde