Vreți să vă reclamați șefii și nu știți cum? Iată ce trebuie să faceți

227
Vreți să vă reclamați șefii și nu știți cum? Iată ce trebuie să faceți - reclamatii-1579472280.jpg

Articole de la același autor

Lună de lună, vor exista angajați nemulțumiți, care vor să își reclame șefii la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Pentru a depune sesizările, ei au la îndemână câteva soluții, dar trebuie să știe că, în primul rând, conform legii, reclamațiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale solicitantului se clasează. Așa că, fiți foarte atenți când depuneți reclamația și ce anume scrieți în ea!


"Pentru a beneficia de un răspuns din partea noastră, reclamațiile se fac în nume propriu, precizând datele de identificare ale reclamantului (nume, prenume CNP și adresa de domiciliu și adresa de corespondență), precum și datele de identificare ale angajatorului (denumire și adresa sediului, adresa punctului de lucru numele angajatorului și numărul de telefon)", ne-au declarat reprezentanții ITM. Ei au precizat că petițiile greșit îndreptate vor fi trimise în termen de cinci zile de la înregistrare autorităților sau instituțiilor publice în ale căror atribuții intră rezolvarea problemelor semnalate în petiție. Pentru societățile care au sediul social în alt județ, acestea se redirecționează către inspectoratul din județul respectiv,  tot în termen de cinci zile de la depunere.


În ceea ce privește termenul de soluționare al sesizărilor, acesta este de 30 de zile, termen care poate fi prelungit cu încă 15 zile, în funcție de complexitatea lucrării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde