Zeci de pompieri, polițiști și scafandri caută doi tineri care se presupune că s-au înecat în lacul Sinoe

956
Zeci de pompieri, polițiști și scafandri caută doi tineri care se presupune că s-au înecat în lacul Sinoe - 28ee246ec2eb21c48f71abd66eb5d2e6.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri sunt căutați în apele lacului Sinoe de scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", bărbații fiind dați dispăruți, după ce, în urmă cu două zile, au plecat la pescuit și nu s-au mai întors acasă.
Constantin Țoc, de 20 de ani, și Ciprian Dragomiroiu, de 19 ani, din satul Nuntași, comuna Istria au plecat la pescuit, duminică noapte, în jurul orei 23,00, iar de atunci nu au mai fost văzuți și nici nu au mai dat vreun semn de viață. În cursul serii de luni, fratele lui Ciprian Drgomiroiu a început să se îngrijoreze și a sunat la 112, cerându-le ajutorul polițiștilor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, agentul Anda Drăgulescu, pentru că instituția pe care o reprezintă nu are în dotare nicio barcă, oamenii legii au cerut ajutorul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" din Constanța, precum și Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră care au trimis la fața locului echipe de scafandri cu bărci pneumatice, respectiv bărci necesare pentru căutări.
La închiderea ediției, zeci de polițiști și scafandri îi căutau încă pe cei doi tineri. Oamenii legii au precizat că bărbații plecaseră la pescuit cu o barcă cu motor care, deocamdată, nu a fost nici ea găsită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3168 secunde