Zeci de șoferi grăbiți, lăsați fără permise pe drumurile din județul Constanța

644
Zeci de șoferi grăbiți, lăsați fără permise pe drumurile din județul Constanța - xrutieraamenzi-1673342232.jfif
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei ai Secției 4 Rurală Medgidia au desfășurat, pe 8 ianuarie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan. În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.700 de lei. Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au defășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, respectiv menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. În urma activităților, polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.300 de lei, dintre care una la Legea 61/1991 și 4 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.000 de lei, dintre care 22 pentru depășirea limitei de viteză. Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere. La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan. În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.600 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6087 secunde