Zi neagră pe străzile Constanței: un mort și mai mulți răniți

253

Articole de la același autor

Un bărbat a murit, iar alții au ajuns în spital, în urma unor accidente grave care au avut loc în municipiul Constanța.

Un teribil incident rutier a avut loc, ieri dimineață, pe bulevardul I.C. Brătianu. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 7.40, un bărbat de 30 de ani conducea dinspre strada Dezrobirii spre strada Th. Burada, iar la marcajul pietonal, nu a acordat prioritate unui bărbat de 65 de ani, care se angajase în traversarea străzii. Pietonul a fost rănit grav, a fost transportat la spital, unde, din păcate, a decedat. Șoferul este anchetat penal.

De asemenea, un dosar penal a fost deschis și în ceea ce privește un accident rutier care a avut loc, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.30, pe bulevardul Mamaia. Potrivit oamenilor legii, un bărbat a condus dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu, iar la sensul giratoriu de la Pescărie, a intrat în coliziune față - spate cu o mașină condusă de o femeie de 26 de ani. În urma impactului, ambele mașini au "zburat" peste sensul giratoriu, iar prima mașină a intrat pe sensul opus de mers, a acroșat mai multe indicatoare și s-a răsturnat. Șoferul și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost răniți grav.

Un alt accident a avut loc, în jurul orei 3.00, în aceeași noapte, tot pe bulevardul Mamaia. Un șofer beat a condus dinspre Constanța spre Năvodari, prin stațiunea Mamaia, iar în dreptul hotelului Diplomatic, a pierdut controlul direcției, mașina răsturnându-se în afara părții carosabile. În accident, au fost răniți doi bărbați, de 23 și respectiv 24 de ani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5363 secunde