PSD Constanța regretă dispariția profesorului Anghel Panait

273
PSD Constanța regretă dispariția profesorului Anghel Panait - doliu465x215-1598551226.jpg
Reprezentanții Organizației Județene a PSD Constanța au aflat cu durere de dispariția fulgerătoare, la numai 57 de ani, a colegului lor social-democratul Anghel Panait, plecat dincolo în urma unui infarct.

"Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat a aflat cu durere și consternare de trecerea la cele veșnice a conf. univ. Anghel Panait, coleg și prieten. Anghel «Paul» Panait ne-a părăsit așa cum a trăit printre noi: cu discreție. A muncit enorm alături de noi și, în semn de apreciere pentru calitățile sale profesionale și munca sa, inclusiv în cadrul partidului, Anghel Panait se afla pe lista consilierilor județeni, propusă de Partidul Social Democrat la alegerile din 27 septembrie anul acesta.

Amintirea unui om care ne părăsește mult prea devreme e dată de toate lucrurile realizate împreună cu cei din jurul său. Iar Anghel Panait a făcut parte cu sinceritate și străduință din marea familie social democrată, care muncește pentru binele societății românești, la toate nivelurile sale. Dumnezeu să-l odihnească!", a transmis Organizația Județeană PSD Constanța. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4591 secunde