Zona rurală a orașului Hârșova luată la control de forțele de ordine. Au fost aplicate mai multe sancțiuni

414

Articole de la același autor

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii constănțeni au desfășurat o acțiune cu efective mărite în orașul Hârșova și zona rurală, scopul fiind menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră.


La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției Orașului Hârșova, Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, Secției 7 Poliție Rurală Crucea, Serviciului Rutier, Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.


Polițiștii au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost verificate 100 de vehicule și 16 societăți comerciale, fiind controlați 11 agenți de pază sau de intervenție.


Au fost testați, cu aparatul etilotest, 80 de conducători auto.


În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 la O.U.G. 195/2002 , privind circulația pe drumurile publice, 15 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 3 la Legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor


Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 41.000 de lei.


De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influența alcoolului, și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7941 secunde