Ce ne învață filmele americane

283
Ce ne învață filmele americane - eb32c86880174e41566d79cc2db66ec9.jpg
Mai mulți cineaști au decis să facă o listă cu lecțiile date de filmele americane, cele imprimate definitiv în mintea spectatorilor. Să vedem despre ce e vorba:
1. Apartamentele mari, etajate, din New York , au o chirie convenabilă pentru oricine, fie el șomer sau director.
2. Cel puțin unul din doi gemeni identici este diabolic.
3. Dacă trebuie să dezamorsezi o bombă nu ai de ce să-ți faci griji, întotdeauna vei alege corect firul care trebuie tăiat.
4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a pătrunde în sistemul de comunicații al oricărei civilizații extraterestre invadatoare.
5. Nu contează dacă într-o luptă marțială numărul adversarilor este foarte mare: inamicii tăi vor aștepta răbdători să te atace unul câte unul, dansând în jurul tău într-o manieră amenințătoare, până când îi faci knock-out pe cei dinainte.
6. Când stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se află în dormitorul tău se vede perfect, numai că într-o ușoară penumbră.
7. Dacă ești blondă și drăguță, este foarte probabil să ajungi expert mondial în fisiune nucleară la vârsta de 22 de ani.
8. Polițiștii cinstiți și muncitori sunt, în mod tradițional, împușcați cu trei zile înainte de pensionare.
9. Decât să risipească gloanțele, megalomaniacii preferă să-și ucidă adversarii pe care-i prind, folosind mașinării complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mâncători de oameni, ce le oferă prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.
10. Toate paturile au cearșafuri speciale, probabil în formă de L, care ajung până la subrațul femeii care doarme, dar depășesc numai cu puțin coapsele bărbatului de lângă ea.
11. Este foarte ușor pentru oricine să piloteze un avion, până la aterizare, urmând instrucțiunile cuiva din turnul de control.
12. Odată pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundări submarine.
13. Cel mai probabil vei supraviețui unei bătălii, dar numai dacă nu faci greșeala să arăți înainte cuiva fotografia iubitei care te așteaptă acasă.
14. Dacă vrei să te dai drept ofițer german sau rus, nu-i nevoie să știi limbi străine, este suficient un accent potrivit.
15. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastră din Paris.
16. Un bărbat nu va arăta niciun semn de durere în cursul celor mai feroce lupte, dar se va cripsa cu totul când o femeie încearcă să-i curețe zgârieturile.
17. Dacă undeva se vede un panou de sticlă, mai devreme sau mai târziu cineva va trece prin el.
18. Dacă locuiesc într-o casă bântuită, femeile vor ieși, dar numai în cele mai transparente desuuri, pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Mai 2011
Stire din Fun : Test de fidelitate
Marţi, 24 Mai 2011
Stire din Fun : Povestioară…
Sâmbătă, 21 Mai 2011
Stire din Fun : Angajăm vânzătoare isteață!
Vineri, 20 Mai 2011
Stire din Fun : Test pentru fete frumoase
Pagina a fost generata in 1.9183 secunde