Horoscop - 26 mai

323
Berbec (21 martie - 20 aprilie): E posibil să faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. În partea a doua a zilei vă ocupați de îmbunătățirea relațiilor parteneriale.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce promite. Nu vă grăbiți să luați o decizie!
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Dați dovadă de răbdare și nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoana iubită.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care vă dă planurile peste cap. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete.
Leu (23 iulie - 22 august): Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp. Puteți să vă bazați pe intuiție.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Zi favorabilă schimbărilor benefice, mai ales pe plan social și sentimental.
Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Partenerul de viață vă oferă un cadou pe care vi-l doreați de multă vreme. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan social și sentimental. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): În cursul dimineții primiți bani dintr-o activitate extraprofesională. De ase-menea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Sunteți hotărât să începeți o nouă etapă în viața dumneavoastră socială și profesională. Sunt favorizate comunicarea și relațiile cu persoanele tinere.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Zi bună pentru a începe noi activități și pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât vă permite bugetul familiei.
Pești (19 februarie - 20 martie): Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să vă afirmați în societate. Puteți să începeți o nouă afacere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Mai 2011
Stire din Fun : Test de fidelitate
Marţi, 24 Mai 2011
Stire din Fun : Povestioară…
Sâmbătă, 21 Mai 2011
Stire din Fun : Angajăm vânzătoare isteață!
Vineri, 20 Mai 2011
Stire din Fun : Test pentru fete frumoase
Pagina a fost generata in 3.0432 secunde