Dicționar explicativ pentru bărbați

885
Dicționar explicativ pentru  bărbați - angry6-1321192584.jpg

Articole recomandate

1. O dată te rog și eu ceva

Aceste cuvinte reprezintă una dintre cele mai frumoase figuri de stil din vocabularul unei femei. Este folosită cu diverse ocazii, cum ar fi o pereche de pantofi de 4 milioane, o trusă de farduri de un milion jumate, o fustiță de 2 milioane, când i s-a făcut dor de un kiwi la 12 noaptea sau când vrea să vadă un film cu Ben Stiller pe TVR 1, în timp ce pe Pro TV joacă Real cu Milan. Expresia nu este, evident, decât varianta prescurtată a lui: "O dată pe zi te rog și eu ceva".

2. Nu iei niciodată pâine

În acest caz, memoria femeilor este extrem de scurtă. Bineînțeles că ieri ai luat tu pâine, și evident că o faci cu aceeași frecvență cu care o face și ea. Dacă, însă, ieri a cumpărat ea pâine, memoria îi revine în mod miraculos: "Și ieri tot eu am luat!" După câteva momente de gândire, te va informa că ea cumpără întotdeauna pâine. E timpul s-o iei în brațe și să-i spui repede ceva siropos, pentru că altfel va avea, în următoarele minute, câteva revelații pe care n-ai vrea neapărat să le auzi, cum ar fi acelea că ea cumpără întotdeauna tot, ea plătește întotdeauna facturile, ea duce întotdeauna gunoiul, ea face întotdeauna curat etc., etc. După care o să auzi textul cu menajera și cu venitul acasă ca la hotel, porc nesimțit care nu-i aduci niciodată o floare.

3. Vii în fiecare seară târziu

Aceste cuvinte pot fi auzite, de regulă, o dată pe săptămână, respectiv în seara în care ai rămas să bei o bere în oraș cu colegii. Printr-o coincidență nefericită, aceasta este exact seara în care ea voia să ieșiți la un film sau la teatru, în celelalte zile, când ai ajuns acasă devreme, ea neavând chef de nimic.

4. Nu-mi iei flori decât când vrei ceva

S-ar putea chiar să nu vrei nimic. Nu vă faceți probleme, nu va dezarma: află ea în zilele următoare ce voiai tu de fapt. Dacă în două săptămâni nu vrei nimic, e clar: ai făcut tu ceva.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Femeile, întotdeauna adorabile…
Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Bei prea multă cafea când (II)
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Taurul comunal
Pagina a fost generata in 0.4742 secunde