HOROSCOP

486
HOROSCOP - hinduastrology2012-1328651435.jpg
Berbec: Vei avea o nesperată ocazie de a-ți pune în practică proiectele mai vechi. Discreția se cere a fi pusă pe primul plan, dar asta nu este o problemă pentru tine. Relația cu prietenii te interesează parcă mai mult decât în mod obișnuit.

Taur: Popularitatea ta este în creștere, așa că cei din jur te vor aprecia pentru orice vei realiza. În cazul în care până acum te-ai confruntat cu o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva sau măcar ameliora.

Gemeni: Starea ta fizică nu va fi dintre cele mai bune, așa că nu este cazul să te implici în activități care să te suprasolicite. Impulsivitatea de care dai dovadă te-ar putea determina să faci greșeli ce te vor costa destul de mult în viitorul apropiat.

Rac: Astăzi ai șanse mari de a-ți pune în valoare capacitatea. Te poți implica în noi activități. Lucrările pe care le vei avea de făcut îți vor pune răb-darea la încercare, dar până la urmă vei ieși biruitor.

Leu: Acasă vei avea parte de multă agitație. Vei avea de făcut față unor activități dificile, ceea ce te va obosi peste măsură. În dialogul cu colaboratorii dai dovadă de o abilitate deosebită.

Fecioară: Atât din punct de vedere fizic cât și mental energia ta se află la limita superioară. Din punct de vedere financiar traversezi o perioadă în care șansa la câștiguri este mare.

Balanță: Evită să te an-grenezi și în alte activități în afara celor programate. O activitate socială îți va aduce un câștig mai puțin așteptat. Părinții sau o altă rudă apropiată te vor sprijini material.

Scorpion: Farmecul personal te face irezistibil, astfel încât, oriunde te vei duce vei face o bună impresie. Vei avea ocazia să faci noi cunoștințe, să îți lărgești cercul de prieteni.

Săgetător: Ai putea obține o aprobare pentru o călătorie sau actele necesare pentru o deplasare pe care o ai în plan de mai mult timp. Pe acasă vor fi multe de făcut.

Capricorn: Din punct de vedere financiar este posibil să ai o surpriză mai puțin plăcută. Ai putea fi pus în situația de a lua unele decizii la limita legalității. În acest caz mare atenție!

Vărsător: Lucrurile îți ies destul de ușor, dar nu chiar așa cum ți-ai dori. Ți-ai pro-gramat o mulțime de activități mărunte astfel încât nu ți-a mai rămas nici măcar o clipă pentru tine.

Pești: În această perioadă vei fi mai vioi și mai dinamic decât de obicei. Dacă până acum nu ai avut o realizare în plan familial, este foarte probabil să ai astăzi. În cazul în care vreuna din rudele tale s-a confruntat cu o problemă de sănătate sau de serviciu, mai mult ca sigur aceasta se va rezolva.. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.2858 secunde