Horoscop: Potențialul erotic al femeilor din toate zodiile - VEZI ce loc ocupi în top

928
Horoscop: Potențialul erotic al femeilor din toate zodiile - VEZI ce loc ocupi în top - horoscop-1328703188.jpg

Articole recomandate

În funcție de semnul tău zodiacal, astrele te-au înzestrat cu un anumit potențial erotic. În timp ce unele zodii au nevoie de sex ca de aer și emană senzualitate prin toți porii, alte zodii sunt mai inocente și acordă mai puțină importanță plăcerilor carnale. Află ce loc ocupi în topul zodiilor, în funcție de potențialul erotic cu care te-au înzestrat astrele!

Scorpion

Felicitări! Ocupi primul loc în top, pentru că te-ai născut sub semnul cel mai erotic din zodiac. Natura sexuală a Scorpionului este una extrem de complexă. Sexul se strecoară mereu în gândurile tale, ai o mulțime de fantezii, iar corpul tău este foarte sensibil în fața stimulilor sexuali. Aceste calități te transformă într-o femeie fatală pentru bărbați, pentru că emani sex prin toți porii.

Taur

Ocupi locul 2 în top, iar potențialul tău erotic este la cote ridicate. Faci sex întotdeauna din plăcere și ești foarte atentă la detalii. Ai nevoie de un amant desăvârșit în așternut care să-ți facă față, deoarece ești adepta partidelor lungi de sex, care se pot întinde pe întreaga noapte. Trăiești fiecare experiență sexuală cu toate simțurile, într-un mod senzual, și te pricepi de minune să-i oferi iubitului tău clipe magice în dormitor.

Săgetător

Ocupi locul 3 în top pentru că ești semnul zodiacal cu cea mai mare putere de inițiativă. Ai încerca orice în pat, cu mintea deschisă, fără temeri. Adori să asociezi sexul cu adrenalina și dai naștere unor experimente de neuitat în dormitor, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

Balanță

Locul 4 îți revine ție deoarece împletești perfect jocurile erotice cu sentimentul de iubire și îi creezi partenerului tău senzația că vă contopiți trup și suflet în timpul partidei de sex!

Gemeni

Locul 5 îți aparține, căci tu ești maestra jocurilor erotice. Ai multă imaginație. Tu dai naștere celor mai indecente scenarii în dormitor. Îți place să joci roluri și îți surprinzi de fiecare dată partenerul cu o nouă fantezie și mai provocatoare.

Berbec
În topul celor mai fierbinți zodii te situezi undeva la jumătate. Locul 6 îți aparține pentru că ai o latură spontană, care poate da naștere celor mai pasionale și inedite partide de sex. Pe de altă parte, ești copilul zodiacului și de multe ori imaturitatea care te caracterizează îți poate cauza probleme în plan sexual. Pe cât de repede te aprinzi, pe atât de repede te stingi, dacă lucrurile nu decurg exact așa cum îți dorești.
Descoperă restul zodiilor pe Eva.ro

 

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.403 secunde