Concurs HOROSCOP

171
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1368200413.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu vă sfătuim să vă faceți un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neașteptate, veți fi nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori.

Taur: Încă de dimineață sunteți irascibil și riscați să tensionați relațiile cu prietenii și atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj.

Gemeni: În prima parte a zilei s-ar putea să fiți certat de șeful ierarhic pentru că nu ați reușit să finalizați o lucrare la termen. Se pare că nu dumneavoastră sunteți vinovat de întârziere, ci deficiențele de comunicare cu colegii. Încercați să-i explicați șefului cu calm!

Rac: Vă concentrați întreaga atenție asupra unei afaceri promițătoare și neglijați relațiile sentimentale. Partenerul de viață vă reproșează că neglijați familia.

Leu: Este posibil să vă confruntați cu probleme de natură sentimentală, care vă indispun și vă cam descurajează. Nu este cazul să "depuneți armele"! După o discuție cu per-soana iubită, reușiți să clarificați neînțelegerile.

Fecioară: Sunteți iritat și nu reușiți să vă stă-pâniți nervozitatea din cauza unei vești neplăcute pe care o primiți de la persoana iubită. Riscați să provocați dispute verbale cu cei din jur.

Balanță: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și este indicat să evitați întâlni-rile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu vă angajați în activități importante.

Scorpion: Partenerul de viață nu este de acord să plecați într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliți-vă prioritățile și țineți cont de sfatu-rile unei rude apropiate!

Săgetător: Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuși, puteți să rezolvați o situație conflictuală la locul de muncă.

Capricorn: Începeți ziua plin de entuziasm și vă simțiți în stare să demarați o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă pe care ați tratat-o cu superficialitate acum câteva zile.

Vărsător: Se pare că aveți dificultăți de co-municare și nu reușiți să vă faceți înțeles. Este indicat să amânați problemele care ne-cesită putere de concentrare și răbdare.

Pești: Nu este reco-mandabil să vă asumați noi responsabilități. Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă. Țineți cont de sfaturile partenerului de viață, care este dispus să vă ajute!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3805 secunde