HOROSCOP

187

Articole recomandate

Berbec: În sufletul tău este o luptă între două iubiri, între două pasiuni diferite sau două direcții opuse. Ambele te atrag la fel de mult, tocmai de aceea deruta ta crește.

Taur: Conflictele acestei zile sunt periculoase pentru acele relații fragile, pentru că cineva poate spune o vorbă dură ce poate declanșa o ruptură neplăcută.

Gemeni: Nu îți poți permite încă vreo zi de odihnă, pentru că toate acele sarcini de care nu ai avut timp pe parcursul lunii își cer acum dreptul de a fi aduse la zi.

Rac: Dacă te lași copleșit de poveștile triste și lacrimogene ale celor care îți țin companie, vei fi influențat de atmosfera sumbră și nu va ieși nimic bun.

Leu: Dragostea nu trebuie să fie doar o furtună de emoții și trăiri intense, ci e nevoie și de un dram de rațiune în activitățile de cuplu. Tu reușești să-ți păstrezi mintea limpede și detașată.

Fecioară: Ai ales cândva o anumită cale dar, după ce ai parcurs câteva etape din acest demers, ai început să te îndoiești că a fost cea mai bună alegere. Acum descoperi că ar fi existat și alte variante.

Balanță: Veștile care sosesc de departe sunt constructive iar călătoriile au un rol important în planurile zilei, deci nu refuza șansa de a ajunge într-un loc unde te pot aștepta evenimente interesante.

Scorpion: Totul evo-luează mult mai lent, iar pentru o fire iute ca tine, ritmul acesta pare dezarmant. Este o lecție bună de răbdare pentru tine, ca să înțelegi că lucrurile bune se construiesc încet, pas cu pas.

Săgetător: Finalul de lună aduce și un final de capitol pentru tine, deoarece de acum înainte trebuie să îți îndrepți atenția spre cu totul alte orizonturi.

Capricorn: Ești un bun consilier, un înțelept sfătuitor, și cine apelează azi la tine va ieși cu brio din orice încurcătură. Sfaturile tale sunt de mare folos pentru că se bazează pe o analiză corectă.

Vărsător: Fii foarte atent la direcția în care merge un anumit plan, pentru că cineva te poate trimite pe o pistă falsă. Are interesul de a te deruta și de a te face să greșești.

Pești: Nu ești mulțumit de sensul în care evoluează un proiect în care ai investit energie și pasiune. Se pare că implicarea ta nu a fost de ajuns, a mai fost nevoie de ceva ce nu a apărut în acest plan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 27 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 20 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 19 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.6365 secunde