3 în 1 la Talent Car Wash: spălătorie auto, cafenea și fast-food

995
3 în 1 la Talent Car Wash: spălătorie auto, cafenea și fast-food - carwashingathomerooter206192013-1377864902.jpg

Articole recomandate

De cele mai multe ori, așteptarea la spălătoria auto poate fi un chin atât pentru oameni, cât și pentru copii. Spălătoria auto Talent Car Wash vine în ajutorul tuturor și pune la dispoziția clienților săi o cafenea cu terasă și chiar un loc de joacă. Talent Car Wash deține două locații în Constanța, una în Poarta 6 și cea de-a doua în Inel 2. Cea din urmă are în curtea sa terasă pentru persoanele doritoare de cafea, un loc de joacă pentru cei mici, dar și un fast food. Timpul de așteptare este cuprins în 30 și 45 minute. În acest timp, în afară de cafea puteți servi și o masă caldă. Fast-food-ul vă pune la dispoziție meniuri la prețuri cuprinse între 13-15 lei plus gratuități, la un meniu cumpărat aveți o apă sau un suc. Meniurile cuprind ciorbe, grătare, mici, șnițel etc. 




Pentru a spăla o mașină nu îți trebuie decât 15 lei interior-exterior, însă dacă vrei să nu ai griji, patronii spălătoriei oferă abonamente lunare. La 50 lei aveți 4 spălări interioare și 8 exterioare. 


În concomitent, se pot spăla 6 mașini în boxe separate. La curățarea mașinilor se folosesc produse ecologice. La spălătoria auto se pot aduce și covoare, ce vor fi curățate pe o parte și pe alta. Talent Car Wash este deschis de luni până sâmbătă de la orele 8 la 20, iar duminică de la 8 la 16. Fast-food-ul are același program, însă duminică este închis.
Ruxandra MIHĂILĂ




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6601 secunde