Distracție pe cinste pentru cei mici

Cel mai mare tobogan gonflabil de pe litoral, la Perla Venusului

1546
1
Cel mai mare tobogan gonflabil de pe litoral, la Perla Venusului - perlavenus19-1377776485.jpg
Familiile cu copii care aleg să-și petreacă vacanța de vară la Complexul Perla Venusului se pot felicita pentru opțiunea lor. 
Astfel, toată lumea se bucură din plin de razele soarelui pe o plajă cu nisip fin, curățată în fiecare zi, atât mecanic, cât și manual, linia de autoservire oferă preparate tradiționale românești și delicioase specialități de pește, iar berea și băuturile răcoritoare sunt totdeauna la rece. 
La Perla Venusului, cei mici găsesc un atractiv parc de distracții, în cadrul căruia se pot da pe cel mai mare tobogan gonflabil de pe litoralul românesc. Bilele de mers pe apă, balansoarele, leagănele, salteluțele, șezlongurile, banana gonflabilă, dar și hidrobicicletele și ski-jet-urile pentru cei mari completează "peisajul" divertismentului nautic de la Perla Venusului.
 
Pe cea mai animată plajă din sudul litoralului, zilnic, au loc cursuri de zumba și dansuri latino, totul pe melodiile maestrului Gheorghe Gheorghiu. 


"Ca în fiecare an, avem foarte mulți turiști, din toate colțurile țării, de la București și Timișoara, până în Maramureș. Sunt familii care vin de ani buni la noi, pentru că de fiecare dată s-au simțit excelent. Tot personalul este instruit astfel încât musafirii noștri să aibă parte de o vacanță perfectă", a declarat, pentru "Litoral", patronul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 


Comentează știrea

nanoo
28 mai 2014
nanoo

I was wondering if I could use the ebay logo as a picture in one of my blog posts about ebay. Can I do so with any web site as long as I'm not claiming to be that company?. nanoo http://nanoochink.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4646 secunde