Turiștii aleg piscinele când vin la mare

361
Turiștii aleg piscinele când vin la mare - piscina-1377772868.jpg
Majoritatea românilor vin la mare din toate colțurile țării pentru a se răcori în valurile spumoase ale mării, însă există turiști care dau năvală la piscinele hotelurilor unde sunt cazați, sau plătesc pentru a se relaxa la o piscină de pe litoral cu un cocktail alături. Prețurile la piscine sunt cuprinse între 10 și 35 de lei, în funcție de calitatea și serviciile oferite de acestea. Există și piscine unde intrarea este gratuită, cu condiția ca vizitatorul să cumpere de băut sau de mâncare din incinta ei.
De asemenea, turiștii aleg să petreacă timp la piscină, din comoditate, copiii fiind mai în siguranță aici, în locurile special amenajate pentru ei, decât pe plajă unde trebuie supravegheați tot timpul.


Totodată, anumite piscine au numeroase tobogane, unde atât copiii, cât și adulții se pot distra în voie, experimentând lucruri noi. Prețurile la aceste piscine diferă în funcție de numărul de tobogane și de divertisment pe care acestea le au, putând ajunge și la 70 de lei pentru adulți și 30 pentru copii.
Oana MIHAI
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4182 secunde