Cu avionul în vacanță! Iată ce destinații poți alege de pe aeroportul Kogălniceanu

252
1
Cu avionul în vacanță! Iată ce destinații poți alege de pe aeroportul Kogălniceanu - avionkogalniceanu-1377775592.jpg

Articole de la același autor

Un început și un sfârșit de vacanță cu un drum de ore multe merse cu mașina, mai ales pentru cei care vin din țări îndepărtate, nu sunt chiar grozave. Există însă o alternativă, destul de accesibilă acum, în comparație cu câțiva ani în urmă: avionul. De pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu pleacă și vin, până în octombrie, curse internaționale. 




Constănțenii care vor să ajungă în Italia, vara aceasta, de fapt până în octombrie, pot opta pentru această variantă. Cursele pentru Bergamo, aeroportul unde aterizează una dintre companiile care are ca destinație această țară, sunt planificate de două ori pe săptămână. Mai exact, joia, o aeronavă pleacă din Bergamo la ora 17.35, ajunge la ora 21.00 pe Kogălniceanu, iar la ora 21.25 pleacă înapoi spre Bergamo, program respectat și pentru ziua de duminică.
 
De asemenea, constănțenii pot opta și pentru destinația Pisa. Luni și miercuri, o cursă decolează din Pisa la orele 14.25, respectiv 17.10, ajunge la Constanța la orele 17.50, respectiv 20.35 și pleacă spre Pisa la ora 18.15 (luni), și 21.00 (miercuri). 
Cei care își doresc să treacă pe ținuturile turcești o pot face fără probleme, tot de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Miercuri, vineri și duminica, persoanele doritoare pot pleca către această destinație la orele 15.15. 


Să nu uităm nici de Strassbourg, Munchen, Viena și Paris. În fiecare zi, constănțenii pot pleca spre aceste destinații, ori se pot întoarce în țară, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. 






Comentează știrea

mk
30 august 2013
ciudat

Partea cu " În fiecare zi, constănțenii pot pleca spre aceste destinații, ori se pot întoarce în țară, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu ", e cu totul anapoda. Au fost 3-4 curse in vara asta pentru schimb de pasageri in croaziere, si atat.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Pagina a fost generata in 1.301 secunde