Beneficiile surprinzătoare ale apei de mare pentru ten

2126
Beneficiile surprinzătoare ale apei de mare pentru ten - beneficiiapa-1377775749.jpg

Articole de la același autor

 Beneficiile surprinzătoare ale apei de mare pentru ten
1. Exfoliază eficient pielea. În momentul în care faci o baie în mare, apa sărată acționează asupra pielii tale ca un exfoliant și îndepărtează celulele moarte. Știm bine ce înseamnă acest lucru: o piele mai catifelată și mai strălucitoare.
2. Întinerește pielea. Deoarece acționează ca un exfoliant, apa sărată deschide și curăță porii. Cum pielea nu se mai confruntă cu pori înfundați care pot duce la apariția punctelor negre, a porilor măriți sau a coșurilor, aspectul pielii este îmbunătățit considerabil. În acest fel, pielea își recapătă suplețea.
3. Tratează unele afecțiuni ale pielii. Băile în apă sărată sunt un tratament excelent pentru iritații, eczeme și psoriazis. Care este procesul? Din moment ce sarea deschide porii, eliberează toxinele din organism și, deci, diminuează și iritația.
4. Luptă împotriva infecțiilor și a inflamațiilor. Dacă te confrunți cu o mică tăietură, cu o piele uscată, cu mușcături de insecte sau mâncărimi, este recomandat să aplici peste zona cu probleme puțin apă de mare călduță. După ce aceasta se va evapora, sarea va pătrunde în celulele infectate și va omorî toți microbii.
5. Tratează acneea. Există o serie de studii care au demonstrat că apa sărată ajută la reducerea acneei. Sarea ajută la eliminarea toxinelor din corp, a microbilor și a impurităților și distruge bacteriile care se acumulează datorita secreției de sebum. Totodată stimulează pielea să producă celule noi.
Mihaela UNGUREANU




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Pagina a fost generata in 0.4038 secunde