În vizită la Delfinariu și Planetariu

385
În vizită la Delfinariu și Planetariu - delfinariu15-1377865519.jpg
Turiștii aflați în această vară pe litoral pot face cunoștință cu Cheng Cheng și Ni-Ni,vedetele Delfinariul din Constanța sau pot cunoaște tainele ascunse ale boltei cerești de la Planetariu.




Cei care doresc să viziteze Delfinariul  vor plăti un bilet în a cărui preț intră și Microrezervația împreună cu păsările exotice. Adulții vor plăti 50 lei, elevii și studenții 25 de lei, iar copii sub 5 ani au intrarea gratuită. Demonstrațiile delfinilor pot fi urmărite de luni până vineri la orele 11-15 și 19,iar în week-end turiștii sunt așteptați la orele 11, 13,15, respectiv 19.


Planetariu poate fi vizitat zilnic la orele 10, 12, 14, 16,18 și 20, iar prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru studenți și elevi. Accesul copiilor care au sub 5 ani nu este permis. Delfinariul  se numără printre cele mai vizitate obiective turistice din Constanța atât în sezonul estival, cât și în extra sezon. Alături de Planetariu, Observatorul Astronomic și Microrezervație, Delfinariul face parte din frumosul și interesantul Complex Muzeal de științe ale Naturii Constanța, situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Soveja.


Delfinariul a fost inaugurat pe data de 1 iunie 1972, reprezentând la acea vreme primul muzeu de acest gen din România și din sud-estul Europei. În prezent, Delfinariul rămâne singura locație din țara noastră în care vă puteți relaxa urmărind un spectacol extraordinar ai cărui protagoniști sunt delfinii, leii de mare și pinguinii.
Oana MIHAI




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3486 secunde