Cu ce îi îmbie Portul Tomis pe turiști

244
Cu ce îi îmbie Portul Tomis pe turiști - porttomis-1377865291.jpg

Articole recomandate

Te-ai săturat de aglomerația din stațiunea Mamaia? Cauți un loc liniștit, dar la fel de plăcut! Ei bine, te poți relaxa în voie și în Portul Tomis, unde o multitudine de terase te așteaptă cu oferte și meniuri speciale. Se pare că patronii teraselor au înțeles ce caută clienții, așa că îi ademenesc cu tot felul de preparate specifice, de la mâncare mediteraneană, la cea chinezească și de la cea cu specific pescăresc, la cea tradițională, cu prețuri pentru toate buzunarele. 




Amplasate chiar pe malul apei, terasele oferă posibilitatea de a admira golful care găzduiește numeroase yachturi luxoase și ambarcațiuni cu vele. Deschise în regim non-stop, câteva terase după miezul nopții devin cluburi, așa că poți sta liniștit pentru că și aici distracția este pe măsură. 


După o discuție în tihnă sau după planificarea unei afaceri, te poți relaxa, la plajă, celebra plajă Modern, ori te poți lăsa purtat de valurile mării, într-o plimbare cu vaporul. Cu o capacitate de 148 de locuri, a fost inaugurat odată cu pasarela din stațiunea Mamaia, iar prețul unei curse de o oră costă 35 de lei. În plus, pe vapor puteți găsi un bar, un restaurant, dar și o formație de muzică. Vaporul poate fi închiriat atât ziua, cât și noaptea pentru petreceri. 


Mihaela UNGUREANU




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7719 secunde