HOROSCOP

235
HOROSCOP - horoscop-1397474800.jpg

Articole recomandate

Berbec: Treburile casnice vă dau toate planurile peste cap. Aveți unele probleme cu partenerul de viață. Cu o vorbă bună sau un mic cadou, puteți elimina o situație tensionată.
Taur: Iritabilitatea cu care vă confruntați astăzi vă dă mari bătăi de cap. Păstrați-vă calmul și dedicați-vă unor acțiuni de rutină. Ar fi indicat să vă purtați mai tandru cu partenerul de viață.
Gemeni: Se întrevăd câștiguri financiare, însă vă recomandăm să fiți prudent. În partea a doua a zilei, reușiți să tensionați relația cu partenerul de viață. 
Rac: Aveți șansa de a petrece mai mult timp cu familia. În cursul dimineții, descoperiți o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuință.
Leu: Este posibil să plecați într-o călătorie neașteptată. Nu este cazul să regretați schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dumnea-voastră un nou început.
Fecioară: Vă simțiți în formă, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă afacerilor, dar și călătoriilor în interes personal.
Balanță: Reușiți să faceți schimbări de bază în viața dumneavoastră, mai ales pe plan profesional. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante.
Scorpion: În prima parte a intervalului sunteți anunțat că ați moștenit o sumă mare de bani. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiți pentru o călătorie.
Săgetător: Este momentul să puneți în prac-tică planurile în legătură cu o afacere foarte promițătoare. Relațiile cu partenerul de viață pot avea de suferit din cauză că neglijați rezolvarea unor probleme familiale.
Capricorn: Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteți baza pe intuiție, dar și pe sfaturile partenerului de viață. Preocupat de problemele personale, aveți tendința să neglijați că-minul. 
Vărsător: Creativitatea este la cote ridicate și vă poate ajuta să rezolvați problemele profesionale într-un mod original. Relația cu partenerul de viață este în general bună.
Pești: Ziua este perfectă pentru studiu și comunicare. Puteți obține câștiguri importante din tranzacții financiare. În partea a doua a zilei, sunteți anunțat că trebuie să plecați într-o călătorie în interes de afaceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.9708 secunde