HOROSCOP

231
1
HOROSCOP - horoscop-1398343343.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai grijă spre ce îți canalizezi energia și entuziasmul, pentru că e posibil să le investești într-un singur scop care, deocamdată, nu poate fi atins. 


Taur: Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva o chestiune profesională care nu suferă amânare. Pornești foarte montat în direcția unui succes deplin. 


Gemeni: Faci parte dintr-un grup mai larg de persoane care își aduc contri-buția la un scop comun, dar azi apar unele neînțelegeri. Nu le acutiza cu critici. 


Rac: Nu te deranjează deloc schimbarea bruscă de program de astăzi. Pe altul l-ar fi lăsat fără direcție, neștiind încotro s-o ia, dar tu ai un as în mânecă. 


Leu: Încearcă să res-pecți întocmai regulile și ordinele altora, pentru că cei care sunt astăzi la putere au și ca-pacitatea de a te pedepsi în caz de nesupunere. 


Fecioară: Dacă te faci vinovat de vreun gest greșit comis în ultimele luni, ori trebuie să-ți justifici acum intențiile, ori să repari situația cumva. 


Balanță: Cineva are de transmis o veste pe care momentan nici nu vrei să o auzi, dar după o vreme îți vei da seama cât de importantă era la momentul respectiv. 


Scorpion: Ai obosit și te gândești că ar fi mai bine să renunți la planul la care muncești fără prea mult interes. Poate ar fi bine să iei o pauză de câteva zile. 


Săgetător: Se naște un vis frumos în fața ochilor, dar nu se va împlini peste noapte. E nevoie de o investiție comună de energie din partea întregii tale familii. 


Capricorn: Emoțiile tale ajung la cote maxime și vinovată de această situație e iubirea. Nu ești prea sigur pe sentimentele jumătății tale și te lași copleșit de o mulțime de întrebări. 


Vărsător: Visul tău prinde contur din ce în ce mai bine, singurul dezavantaj e că durează mult până ajungi la rezultate și nu stai bine la capitolul răbdare. 


Pești: Nu te grăbi să judeci ceea ce se petrece azi în jurul tău, pentru că există riscul să scapi din vedere unele aspecte care te-ar putea determina să extragi concluzii pripite.


Comentează știrea

wholesale hermes replica bags
9 mai 2014
wholesale hermes replica bags

hermes bag in movies Stiri Fun : HOROSCOP | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online wholesale hermes replica bags http://bybusklubben.dk/gallery/fake-vs-authentic-hermes-birkin-4517.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4088 secunde