HOROSCOP

2372
1
HOROSCOP - horoscop2-1415621598.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua de astăzi este specială. Deși nu ai rezolvat prea multe probleme, vei primi o veste minunată. În final, totul se va termina cu bine.

Taur: Nu crezi până nu vezi cu ochii tăi dacă lucrurile stau chiar așa. Altă dată ar fi bine să iei singur decizii pentru a nu mai da vina pe unul și pe altul.

Gemeni: Ai muncit foarte superficial în ultima vreme și te-ai trezit fără proiecte finalizate la timp. Adevărul este că mai multă ambiție nu ar strica.

Rac: Vrei să faci schimbări, multe, pe toate planurile. Ai mare grijă ce decizii iei în acest sens, pentru că riști să fii tu cel păgubit.

Leu: Ai energia necesară, dar nu și curajul de care ai avea nevoie. În final, stocul tău de chef de muncă se epuizează drastic. Vezi cum faci să nu o dai în bară chiar acum.

Fecioară: Ai primit vestea cea mare și parcă lucrurile merg mult mai bine acum. Adevărul este că de mult timp așteptai să se rezolve acea veche problemă.

Balanță: Acum este momentul să spui tare și clar ce probleme te apasă. Nu mai fi timid, spune-ți părerea și vei vedea că lucrurile se vor așeza treptat.

Scorpion: Schimbarea din viața personală te pune într-o lumină favorabilă, mai ales că ești un alt om. Noul statut te va ajuta mult mai mult decât ai sperat vreodată.

Săgetător: Planuri peste planuri și nimic concret. Se întâmplă ceva cu relația voastră și ar cam trebui să te gândești serios la ce vrei și ce nu vrei.

Capricorn: Supărări, dar parcă tu le cauți cu lumânarea. Ai putea să încerci să nu îi mai eviți atât de mult pe cei care îți vor binele.

Vărsător: Un prieten adevărat este o bijuterie. Tu știi acest lucru și de aceea ar trebui să te pui pe prețuit prietenii. Recunoaște că te porți cam neglijent cu ei.

Pești: Ceva nu merge bine la locul de muncă și observi fără prea mult efort acest lucru. Un coleg are nevoie disperată de ajutorul celorlalți, iar tu ar trebui să dai tonul.

Comentează știrea

berbec
11 noiembrie 2014
de ce,

demisioneaza Ponta si renunta si la candidatura, luinbdu-l pe Mazare cu el?

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 06 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3882 secunde