HOROSCOP

153
HOROSCOP - horoscope-1423830956.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dramatizezi situațiile care se ivesc, dar reușești în cele din urmă să pui cap la cap lucrurile, astfel încât vei avea parte de mai multă liniște la finalul zilei.

Taur: Muncești din greu, tu știi că doar asta este cheia spre un succes garantat. Dacă, la începutul zilei, resimți oboseala acumulată în ultimul timp, spre seară, totul va reveni la normal și te vei relaxa.

Gemeni: Ți se propune o colaborare care inițial te duce cu gândul la câștiguri substanțiale. Când vei afla că lucrurile nu sunt chiar atât de roz precum par, vei vrea să renunți. Aceasta nu este soluția optimă.

Rac: Bârfele și zvonurile care apar în ultimul timp te vizează în mod direct. Ai fi în stare de orice pentru a demonstra că nu ai nicio vină. Din fericire pentru tine, o persoană influentă va face lumină vizavi de cazul tău.

Leu: O persoană apropiată ție crede că ai trădat-o. Din păcate, va vrea să se răzbune într-un mod care îți va afecta imaginea. O discuție importantă cu cel în cauză te va scuti de neplăceri.

Fecioară: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Ai mult de lucru, dar știi că te vei descurca. Îți place ceea ce faci și nu te plângi. Ești un model.

Balanță: Aici și acum, nu mâine sau în altă zi. Ar fi indicat să începi să lupți pentru drepturile tale pentru că, din câte se pare, în ultimul timp te-ai cam neglijat. Ai grijă de tine.

Scorpion: Recompensa uriașă pe care ai primit-o de la șefi te responsabilizează din ce în ce mai mult. Ar fi indicat să nu te culci pe o ureche, ci să muncești la fel de mult ca până acum.

Săgetător: Aparențele înșeală de cele mai multe ori, sau cel puțin asta ai tendința să crezi. După ce o persoană pe care nu o placi deloc te ajută într-o problemă mare, opiniile tale se schimbă radical.

Capricorn: Muzica este salvarea ta azi. Relaxarea este un lucru de care ar trebui să profiți, pentru că stresul de la locul de muncă te-a cam acaparat.

Vărsător: Ceea ce ți se întâmplă azi îți lasă un gust amar. Ceri ajutorul unui prieten apropiat, iar acesta, în cel mai subtil mod cu putință, se face că plouă. Rămâi dezamăgit, nu te așteptai.

Pești: Echilibrul interior îți este perturbat de o veste proastă pe care o primești de la un apropiat. Nu ar trebui să te lași afectat, ci să pregătești temeinic o strategie de contracarare a problemei care a apărut pe neașteptate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5029 secunde