HOROSCOP

226
HOROSCOP - horoscope-1424433486.jpg

Articole recomandate

Berbec: Monotonia te acaparează și îți dă o stare de letargie din care nu poți să ieși. Indicat ar fi să pleci un pic din casă și să practici orice tip de sport.

Taur: Încerci să găsești un vinovat pentru situația în care te afli, dar ajungi la concluzia că ți se întâmplă ceva absolut normal. Te liniș-tești, dar parcă simți un gol interior.

Gemeni: Din dorința de a câștiga bani în plus, apelezi la o persoană de încredere care te va ghida pe drumul cel bun. Nu îți va fi ușor, dar te vei descurca fără prea multe probleme.

Rac: La început ai spus că nu poți, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat. De abia acum ai înțeles că munca multă este cheia spre succes. Oricât de mult îți dorești să schimbi ceva, acum este prea târziu.

Leu: Ziua de azi este dedicată familiei, în exclusivitate. Petreci timp cu cei mici, cu persoanele dragi, lucru care te încarcă cu energie pozitivă.

Fecioară: Tăcerea este un răspuns optim în multe cazuri, dar nu și în al tău. Încearcă să îți expui foarte clar punctele de vedere, astfel încât nu va fi nevoie să intervină alții ca să îți rezolve disputele.

Balanță: O plecare cu prietenii te face să mai uiți de griji și de probleme. Totuși, ai mare grijă la sumele cheltuite. Nu vrei să fii din nou dator.

Scorpion: Te lași influențat de o persoană mai în vârstă, spunându-ți că doar așa vei reuși în viață. Să știi că sfaturile celor înțelepți sunt soluția pentru problemele tale, dar nu mereu.

Săgetător: Nu încerca să mușamalizezi situația, pentru că mai rău vei face. Vorbește clar despre problema apărută, astfel încât să primești răspuns la problemele tale.

Capricorn: Te așezi la masa negocierilor, dar constanți că cei cu care vrei să dai startul unui nou proiect nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Analizează situația de două ori.

Vărsător: Nu știi, nu semnezi. Este regula zilei. Sunt câteva persoane care vor încerca să te convingă să accepți noile condiții la locul de muncă, dar, până nu ești sigur că și tu vrei asta, nu accepta nimic.

Pești: Te simți în plus în grupul tău și nu înțelegi motivul. Ori tu te-ai schimbat, ori ei. În orice caz, ar fi bine să îți revizuiești lista oamenilor pe care îi vrei în preajma ta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2747 secunde