HOROSCOP

181
HOROSCOP - horoscop-1440421156.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți dominat de sentimente contradictorii, iar situația financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere.

Taur: S-ar putea să fiți încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânați orice decizie în privința investițiilor, pentru că aveți dificultăți de concentrare.

Gemeni: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că nu aveți prea multe șanse de reușită.

Rac: Neînțelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptați fără ezitări o ieșire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exagerați pozând în victimă. S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană care vă cucerește imediat.

Leu: Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulțumirea partenerului de viață. Se pare că nu reușiți să-i explicați situația suficient de convingător.

Fecioară: Vă pregătiți de un eveniment important în viața dvs. în care angrenați atât persoanele dragi cât și colegii de muncă. Aveți însă grijă că în toată nebunia este posibil să vă neglijați sarcinile profesionale.

Balanță: Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlați pornirile impulsive, puteți avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani, pe care i-ați cerut-o mai demult.

Scorpion: Dimineață s-ar pu-tea să fiți cu capul în nori și să neglijați problemele importante. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că s-ar putea să luați decizii greșite.

Săgetător: Dimineață s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebați-vă dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur!

Capricorn: Plecați într-o călătorie în care cheltuiți cam mult, dar puteți avea mari satisfacții. S-ar putea să vă simțiți foarte bine într-un grup, deși nu v-ați fi așteptat.

Vărsător: Sunteți dezamăgit de o persoană în care ați avut mare încredere. Nu este sfârșitul lumii! Aveți și prieteni adevărați. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă.

Pești: Dimineață, sunteți confuz și riscați să aveți probleme atât pe plan social, cât și financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupați astăzi de afaceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : Afacere fără cusur
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : Câine rău, dar nu se vede
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : Bărbatul,  definit de la A la Z
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : Aventurile unei soții ghinioniste
Pagina a fost generata in 0.6811 secunde