ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

141
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - eforiesudturistiplaja59-1440421508.jpg

Articole de la același autor

Ultima săptămână de vară aduce, pe litoral, vreme caldă și plăcută. După care, începutul lui septembrie este marcat de o ușoară răcire, însă în normele climatologice pentru această perioadă a anului.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni, în Dobrogea și la Constanța. Estimarea este realizată folosind produse numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

Astfel, în Dobrogea, până sâmbătă, 29 august, valorile termice diurne vor fi în creștere, astfel că vremea va deveni călduroasă, cu o medie a maximelor ce va depăși 30 de grade. După 1 septembrie se va reveni treptat la regimul termic normal, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 26 de grade. Temperaturile minime vor avea aceeași tendință. Media lor va urca până la 19 – 20 de grade la sfârșitul primei săptămâni, iar în prima zi și în intervalul 4 – 6 septembrie, se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde