HOROSCOP

291
2
HOROSCOP - horoscop-1460551693.jpg

Articole recomandate

Berbec: Duci la bun sfârșit o acțiune ce durează deja de multă vreme. Chiar dacă nu a ieșit așa cum ți-ai dorit, ești mulțumit de nivelul la care ai ajuns. Oricum, vei câștiga o mulțime de bani pentru proiectul tău.

Taur: Credeai că totul a revenit pe un teren pașnic și că nimic nu se mai poate da peste cap, dar te înșeli. De nicăieri apare un motiv de ceartă. Dar vei aplana conflictul cum știi tu mai bine.

Gemeni: Pleci într-o direcție neclară, dar ești conștient că este nevoie să faci acest drum acum. Poate nu ești în cea mai bună formă pentru a călători, dar îți canalizezi toată energia spre destinația aleasă.

Rac: Atmosfera era foarte plăcută și amuzantă în grupul în care te afli, dar brusc, apare un motiv de ceartă care strică armonia. E un musafir nepoftit care se bagă între voi și vă ridică unii împotriva altora.

Leu: Apare un scop măreț în carieră, care te stimulează fantastic. Abia aștepți să duci la îndeplinire acest plan și să îți pui în joc toate resursele pe care le deții. Ai un exemplu bun în fața ta. Un colaborator mai matur a reușit ceva similar.

Fecioară: Faci parte dintr-un grup de persoane amuzante cu care te simți bine, momentan, dar nu-ți inspiră prea multă încredere. Nu ai apela la ei la nevoie, pentru că îți dai seama că sunt doar niște amici de ocazie.

Balanță: Ești obosit, dar nu vrei să-ți recunoști slăbiciunile. Oricât de aglomerată ar fi agenda ta de astăzi, tot mai găsești în tine energie pentru a face față unei noi provocări.

Scorpion: Preferi intimitatea pentru această zi, de parcă ai fugi de gălăgia lumii largi. Chiar dacă rămâi acasă cu partenerul de viață, te vei simți mult mai relaxat după o astfel de zi decât dacă ați ieși undeva.

Săgetător: Ieși mai mult în lume în compania persoanei iubite de parcă ai simți nevoia să arăți tuturor ce cuplu perfect formați! Vi se citește fericirea pe chipuri și ați depășit faza când doreați să stați ochi în ochi unul cu celălalt.

Capricorn: Uneori e bine să păstrezi discreția asupra planurilor la care lucrezi. Te-ar deranja mult să vezi că unii încep să critice tot ceea ce ai de gând să faci, deci ar fi mai bine să taci și să duci la capăt ce ai început.

Vărsător: Ești foarte preocupat de viitor și vrei să organizezi totul ca la carte. E un spirit prevăzător care nu te caracterizează de obicei, dar de data aceasta nu vrei să lași nimic la voia întâmplării.

Pești: Viața de familie se liniștește datorită unei vești bune care aduce buna înțelegere între toți. Fiecare e conștient că liniștea de acasă depinde de felul în care treceți cu vederea aspectele care nu vă plac.

Comentează știrea

bjwLdFSiQxmk
7 decembrie 2016
NekFwmofeXRYMMM

vIWUYj mnfvapvconwb, [url=http://zqthwhicjbfe.com/]zqthwhicjbfe[/url], [link=http://qrhwvljwscft.com/]qrhwvljwscft[/link], http://evaerylmlvdl.com/

fSqGbMEeOAuk
7 decembrie 2016
fcHXKLyIHdOkYu

2gZms3 lhelswmymdzt, [url=http://zzisaklwhavl.com/]zzisaklwhavl[/url], [link=http://gwxbbbqmzlqz.com/]gwxbbbqmzlqz[/link], http://hxzqkprjypbi.com/

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6662 secunde