HOROSCOP

267
HOROSCOP - horoscop-1466939840.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei, reușești să-ți impui punctul de vedere, dar nu analizezi situația așa cum ar trebui, astfel că sunt posibile mici blocaje. Pe plan financiar, se anunță o săptămână perfectă.

Taur: Dacă vei aplica toate ideile pe care le ai în minte, o să obții unele avantaje financiare. Atenție la efort! Sănătatea îți dă de furcă în zilele ce vin. Dacă nu vei ține cont de acest aspect, vei claca în cele din urmă.

Gemeni: Concentrare maximă la locul de muncă și totul va decurge așa cum îți dorești. Nu lăsa anumite activități de pe o zi pe alta, nu vei face altceva decât să te aglomerezi. Ia-o totuși treptat, căci riști să obosești prea repede.

Rac: Calculează-ți întotdeauna riscurile, mai ales dacă începi noi activități. Situația financiară ar avea nevoie de o scurtă analiză, iar cheltuielile care suportă amânare ar trebui lăsate pentru zilele următoare. În rest, stai bine la toate capitolele.

Leu: Nu trebuie să dai prea mare atenție persoanelor invidioase, care încearcă să-ți bage bețe în roate. Urmează-ți instinctele și fă lucrurile exact așa cum ți-ai propus. Reușitele nu vor întârzia să apară, mai ales dacă perseverezi ca la carte.

Fecioară: Cineva din anturaj s-ar putea să-ți propună să te lansezi într-o afacere, posibil să fie ceva legat de exporturi. Nu ai nimic de pierdut, deci ascultă ce are de zis. O nouă afacere ți-ar prinde bine în aceste zile.

Balanță: Este o perioadă ideală pentru a face schimbări în plan profesional. Cât privește viața amoroasă, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, deși nu te așteptai prea curând la acest lucru.

Scorpion: O mică excursie te-ar putea ajuta să scapi de rutină. Dă de veste prietenilor și începe să-ți faci de pe acum bagajele. Ai nevoie de timp să-i convingi pe toți.

Săgetător: Dacă ai de luat o decizie importantă, nu ezita să apelezi la ajutorul prietenilor. Ai în preajma ta oameni care te susțin din toate punctele de vedere, motiv pentru care ar trebui să fii bucuros.

Capricorn: Multe cheltuieli și multă alergătură. Cam așa se traduce săptămâna care urmează. Atenție la suprasolicitare, te va ținti la pat.

Vărsător: Plănuiești de multă vreme o vacanță pe cinste, însă abia acum poți face rost și de banii necesari. Trebuie doar să faci alegerile corecte. 

Pești: Din dorința de a lua apărarea cuiva, te implici în discuții care nu te privesc. Mai bine te concentrezi asupra planurilor începute și a detaliilor care mai sunt de pus la punct.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 13 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4546 secunde