HOROSCOP

221
HOROSCOP - horoscop-1470314328.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai chef de distracție, că doar e week-end. Plecările prea dese sunt cheia marilor succese. Alegi vacanțele scurte ca tratament pentru a te relaxa. Ai mare noroc cu partenerul de viață, care este alături de tine în orice moment. 

Taur: Buni sau răi, prietenii sunt lângă tine în orice moment. De aceea, ar trebui să le fii recunoscător și să le mai oferi și tu din când în când ajutorul tău.

Gemeni: Este foarte greu pentru tine să speri că lucrurile se vor schimba, asta după ce o veste proastă te pune pe gânduri. Fii calm, căci lucrurile se vor rezolva de la sine. 

Rac: Nimic nu este întâmplător pe lumea aceasta, nici măcar faptul că iei decizii fără să le analizezi în prealabil. Indicat ar fi să acorzi o atenție sporită mai ales lucrurilor care au legătură directă cu viitorul tău. 

Leu: Nu mai amâna lucrurile pe care trebuie să le faci urgent, pentru că riști să rămâi în urmă și să se instaleze panica. Mai bine scrie-le într-o agendă și rezolvă-le treptat, ca să fii sigur de reușită. 

Fecioară: Încrederea ta în cei cu care lucrezi este foarte mare, drept urmare le lași pe mână un proiect important pentru tine. Vei avea surpriza să constați că oamenii despre care nu ai o părere bună sunt cei care se vor descurca de minune. 

Balanță: Pui în balanță două lucruri rele, pentru că vrei să alegi cât de cât bine. Încercarea ta de a discerne ce este mai bine să alegi va da roade. Vei face un pas măreț, care te va propulsa pe un drum plin de reușite și succese. 

Scorpion: Abilitățile tale de comunicare sunt cele care te ajută în orice situație. Vei fi angajat, motiv pentru care ar trebui încă de pe acum să te pui la punct cu ultimele pregătiri pentru un loc nou de muncă. 

Săgetător: Nu mai sta degeaba în timp ce alții decid în locul tău. Ai dreptul moral să iei decizii bune pentru tine. Chiar dacă nu totul va merge perfect la început, vei vedea că, treptat, lucrurile se vor așeza din ce în ce mai bine. 

Capricorn: Ai un stil aparte, pentru care ești lăudat din plin. Ai și momente în care parcă nu ești tu, lucrul acesta fiind cauzat de starea proastă pe care o ai în urma unor certuri cu partenerul de viață.

Vărsător: Ești visător de-a dreptul azi, și nu găsești rezolvarea. De vină nu este iubirea, ci faptul că ești mult prea stresat și distras. Pune mâna și caută o metodă de relaxare care să te ajute să îți revii.

Pești: Îți pare rău pentru niște vorbe pe care le-ai aruncat fără să le judeci înainte. Asta pentru că îți vei răni partenerul de viață și vor apărea acuze grave. Lucrurile nespuse la timp îți fac mult rău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 01 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.4634 secunde