HOROSCOP

385
HOROSCOP - horoscop-1470400172.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți irascibil și s-ar putea să îi spuneți partenerului de viață cuvinte pe care le veți regreta. Cu sănătatea stați bine, la fel și cu banii. Păstrați-vă calmul, ca să nu aveți probleme chiar acum, în week-end! 

Taur: Vă recomandăm să nu sperați prea mult pe plan financiar, pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit. Aveți parte de întârzieri și amânări din cauza unor evenimente neprevăzute.

Gemeni: Puteți avea o zi bună per total, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat cu prietenii.

Rac: Dimineață faceți câteva drumuri și reușiți să rezolvați pro-blemele atât de serviciu, cât și personale. Sunteți irascibil și aveți tendința de a exagera. Spre seară, calmitatea se instalează și totul revine la normal.

Leu: Sunteți în cea mai bună formă. Cu toate că vă nemulțumește faptul că munciți prea mult și rezultatele întârzie să apară, faceți treabă bună. Vă sfătuim să aveți răbdare și să îi lăsați pe ceilalți să vă aprecieze.

Fecioară: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental. Relaxarea este tratamentul de care aveți nevoie.

Balanță: Sunteți nerăbdător să terminați o lucrare începută acum câteva zile. Nu vă grăbiți, ca să nu faceți greșeli care vă vor costa bani și energie! Atenție, la investițiile pe care le faceți!

Scorpion: Se pare că relațiile par-teneriale sunt încordate din cauza unor neînțelegeri. Înainte de a face promisiuni familiei, vă recomandăm să vă analizați cu luciditate posibilitățile financiare.

Săgetător: Este o zi favorabilă comunicării cu persoanele mai tinere și cu copiii. Vă sfătuim să nu faceți promisiuni decât dacă sunteți sigur că le puteți respecta. Atenție mare și la banii pe care îi dați cu împrumut!

Capricorn: Un prieten vă propune o colaborare care v-ar ajuta să vă rotunjiți veniturile. Puteți să vă ocupați de problemele casei și să terminați activitățile începute mai demult. Dar nu neglijați nici distracția cu copiii.

Vărsător: Dimineață nu sunteți într-o formă strălucită, probabil din cauza oboselii acumulate în ultima vreme. Este recomandabil să amânați deciziile importante. Oricum, fiindcă este week-end, relaxarea vine și ea, dar mai greu.

Pești: Aveți multe probleme de rezolvat atât la serviciu, cât și acasă. Nu fiți repezit, pentru că riscați să nu realizați nimic! Acordați mai multă atenție activității profesionale! Pe plan familial totul merge ca pe roate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 01 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4406 secunde