HOROSCOP

412
HOROSCOP - horoscop-1471435348.jpg

Articole recomandate

Berbec: Chiar dacă zilele trecute ai petrecut cât te-au ținut puterile, astăzi ești într-o formă de zile mari. Iei pulsul problemelor și constați că vrei să muți munții din loc.

Taur: Ești dependent de sfaturile celor din jur și constanți că, orice ai face de unul singur, nu atingi performanțe. Nu trebuie să te lași convins de cei din jur că lucrurile bune nu se întâmplă oricui. 

Gemeni: Poți avea succes în tot ceea ce faci, cu o singură condiție: să te străduiești mai mult să obții aprobarea șefilor. Chiar dacă la început te vei izbi de refuzul lor, nu te lăsa învins. 

Rac: Ești inspirat și acest lucru te ajută în rezolvarea a tot felul de activități. Dacă va fi nevoie să pleci într-o delegație, nu este cazul să îți arăți nemulțumirea, chiar dacă situația nu îți convine. 

Leu: Nu ai parte de o stare prea bună în ceea ce privește sănătatea. În cazul în care te confrunți cu o suferință cronică, este posibil ca aceasta să se acutizeze. 

Fecioară: Nevoia de comunicare cu ființa iubită va fi mare, dar nu veți reuși întotdeauna să ajungeți la o concluzie comună. La slujbă poți avea unele realizări.

Balanță: Ești în impas. Primești câteva sfaturi utile de la persoane mai în vârstă decât tine și acest lucru te face să te gândești serios la planurile de viitor. 

Scorpion: Ai decis să faci mai multe lucruri importante și să nu mai pierzi vremea cu detalii nesemnificative. Ideal ar fi s-o iei de la capăt de fiecare dată când ceva nu-ți merge bine. Nu rămâne în urmă! 

Săgetător: Faci sacrificii enorme pentru a fi pe placul unei persoane, dar vei realiza, poate prea târziu, că a fost o mișcare greșită. Ideal ar fi să pui mai mult preț pe tine. 

Capricorn: Ai probleme grave cu banii. Ar fi cazul să începi să fii mai chibzuit, căci în stilul ăsta nimic nu te va mai ajuta. Până la urmă, vei vedea că economiile te vor bucura mai mult decât cheltuielile. 

Vărsător: Viața ta este o agitație continuă. Nu-ți mai vezi capul de treabă și nici nu ai idee cu ce să începi. Te străduiești mult, dar în zadar. Ai nevoie de un imbold din partea cuiva care te cunoaște cu adevărat.

Pești: Bați pasul pe loc într-o problemă care te privește în mod direct, și totul se întâmplă din cauza proastei colaborări cu cei din echipă. Nu ar strica să fii mai exigent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 12 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.5245 secunde