Horoscop

248
Horoscop - horoscop-1485778976.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți creativ. Vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveți șanse să vă afirmați pe plan intelectual. Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

Taur: Vă simțiți în formă, este posibil să constatați că nu vă reușește aproape nimic. Se pare că sunteți confuz și vă lipsește simțul practic. Nu este exclus să fiți înțeles greșit de cei din jur. Nu forțați lucrurile.

Gemeni: Sunteți mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relațiile cu cei din jur. Fiți prudent în tot ce faceți. Nu faceți nicio promisiune dacă nu sunteți sigur că puteți să o respectați!

Rac: Primiți o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă. Vă faceți planuri. Nu luați hotărâri importante în grabă, pentru că vă lipsește simțul practic. Consultați-vă cu partenerul de viață!

Leu: Șansele sunt de partea dumneavoastră, intuiția vă ajută și reușiți să depășiți cu bine dificultățile. Aveți succes în tot ce faceți. Relațiile sentimentale sunt foarte bune. Acordați mai multă atenție unui membru al familiei, care ar putea avea probleme cu sănătatea!

Fecioară: Dimineață faceți planuri ambițioase în legătură cu o afacere, dar este posibil să vă loviți de obstacole care vă cam tăie elanul. Aveți mai multă răbdare și fiți mai realist.

Balanță: Aveți tendința să fiți prea idealist și să neglijați pro-bleme importante. Nu începeți nimic nou, pentru că este posibil să luați decizii eronate! S-ar putea ca intuiția să nu vă ajute prea mult.

Scorpion: Sunteți hipersensibil și nu aveți chef de vorbă. Vă sfătuim să evitați întâlnirile cu prietenii. Riscați să pierdeți sume im-portante. Pe plan sentimental parcurgeți un moment favorabil.

Săgetător: Sunteți cam agitat, pentru că începeți o lucrare nouă și nu vă este clar cum să o abordați. Nu refuzați sprijinul oferit de colegi! Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătați parte-nerului de viață mai multă afecțiune.

Capricorn: Nu începeți activități noi, pentru că vă lipsește simțul practic. Amânați deciziile importante pe plan profesional și în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții!

Vărsător: Aveți ocazia să vă afirmați în societate, mai ales datorită talentelor artistice. După-amiază faceți cunoștință cu o persoană care vă va susține activitatea creativă.

Pești: S-ar putea să aveți o mare dezamăgire, în urma unei întâlniri de afaceri. Nu vă descurajați! Nu este un moment favorabil pentru afaceri. Spre seară, petreceți momente plăcute alături de persoana iubită și faceți planuri de viitor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.5968 secunde