Horoscop

210
Horoscop - horoscop-1490971299.jpg

Articole recomandate

Berbec: Reușiți să vă faceți remarcat datorită spiritului de aventură și ambiției. Dacă propuneți prietenilor o ieșire sau o excursie, vă sfătuim să țineți cont și de ideile lor, să nu vă mai credeți singurul cu păreri bune.

Taur: Aveți încredere în forțele proprii, sunteți îndrăzneț și plin de inițiative. Aveți grijă să nu exagerați! Este o zi bună pentru deplasări în interes personal. Puteți avea mari satisfacții pe plan social și financiar.

Gemeni: Aveți un succes nesperat în afaceri și puteți să vă afirmați în societate. Ambiția de care dați dovadă dimineață vă aduce alături oameni dispuși să vă ajute. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune.

Rac: Puteți să faceți schimbări importante, în special pe plan sentimental și în afaceri. Sunteți hotărât și plin de îndrăzneală. Este posibil să legați noi prietenii, să stabiliți relații parteneriale și asocieri.

Leu: Reușiți să rezolvați probleme familiale și de afaceri. Vă recomandăm să țineți seama de sfaturile unei rude mai în vârstă, ca să nu aveți probleme cu legea.

Fecioară: Depășiți ușor toate dificultățile și aveți succes pe toate planurile. Este o zi bună pentru examene, lucrări și proiecte. Relațiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă recomandăm să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Balanță: Dimineață s-ar putea să aveți o controversă cu partenerul de viață. Fiți diplomat și dați dovadă de răbdare!

Scorpion: Vă sfătuim să fiți atent pe ce cheltuiți banii, altfel riscați să aveți discuții cu partenerul de viață. Acordați mai multă atenție problemelor sentimentale! Nu merită să le neglijați de dragul banilor.

Săgetător: Nu stați prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteți preocupat să găsiți noi surse de venituri. Aveți tendința să riscați cam mult. Vă sfătuim să fiți prudent. Nu încercați nimic la marginea legii!

Capricorn: Dimineață sunteți tentat să începeți mai multe treburi în același timp. Aveți șanse să câștigați bani, dar vă recomandăm să vă abțineți de la speculații. Vă sfătuim să nu neglijați părerile unei rude mai în vârstă.

Vărsător: Simțiți nevoia să schimbați ceva în viața dumneavoastră, în special pe plan sentimental. Dimineață faceți cunoștință cu o persoană atrăgă-toare, care vă place din prima clipă.

Pești: Vă agitați cam mult, dar reușiți să vă păstrați optimistul și încrederea în forțele proprii. Vă sfătuim să nu neglijați problemele celor apropiați, ca să nu se creadă că sunteți indiferent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3788 secunde