Horoscop

256
Horoscop - horoscop-1496751548.jpg

Articole recomandate

Berbec: Pofta de muncă este la cote maxime astăzi, deci poți avea parte de multe aprecieri din partea șefilor. Ține-o tot așa.


Taur: Problemele financiare sunt destul de mari azi. Muncești mult și așteptările tale sunt pe măsură. Reușești să te faci remarcat tocmai pentru că ești o persoană muncitoare.


Gemeni: Nervozitatea te induce în eroare astăzi. Nu știi cu cine să ții și cu cine nu, pentru că toată situația ți se pare un pic confuză. Vei încerca să rezolvi totul pe cont propriu.


Rac: Nu te mai învinovăți pentru toate lucrurile negative care se petrec în familia ta. Nu ești singurul care a greșit. Încearcă să treci peste probleme ca să poți merge mai departe.


Leu: De dimineață și până seara visezi neîncetat la vacanța pe care tocmai ai programat-o. Nu mai ai răbdare și începi să faci lucrurile pe dos. Concentrează-te mai mult!


Fecioară: Orice decizie vei lua astăzi, un lucru este sigur: o vei da în bară. Indicat este să amâni aspectele importante pentru altă zi. Azi nu ești deloc în formă.


Balanță: Te compari cu cei din jur și încerci să îți găsești tot felul de defecte. Este greșit. Privește partea frumoasă a lucrurilor și mai ales apreciază complimentele care ți se fac.


Scorpion: Te bate un gând să începi o nouă afacere, dar te cam temi de adversari. Cercetează piața înainte de a investi în ceva care nu va avea succes.


Săgetător: Persoanele cu care te întâlnești azi sunt sursa ta de inspirație. Vei renaște pur și simplu și vei vedea că prin muncă totul este posibil.


Capricorn: Te-ai pricopsit cu un nou coleg de muncă și nu mai scapi de el. Începi să fii iritat, pentru că nu ai dispoziția necesară de a explica de la A la Z cum stau lucrurile în firmă.


Vărsător: Accepți ca atare toate criticile care ți se aduc și te gândești că în spatele lor stau intenții bune. Ar fi indicat să nu mai fii atât de credul ca până acum.


Pești: Vrei cu orice preț să discuți cu familia despre investițiile pe care ai de gând să le faci în casă. Aceștia vor încerca să te descurajeze, dar tu nu vei renunța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7245 secunde