Horoscop

235
Horoscop - horoscop-1496920343.jpg

Articole recomandate

Berbec: Căldura foarte mare te indispune și nu te lasă deloc să muncești la cote maxime. Nu ar strica să iei câteva măsuri ajutătoare, altfel riști să ai probleme cu șefii.

Taur: Nu este vorba de singurătate, ci despre incapacitatea ta de a te adapta noului grup din care faci parte. Încearcă să înțelegi că în viață nu este totul roz.

Gemeni: Ai lângă tine persoana potrivită care mereu îți spune ce și cum să faci să îți meargă bine și să reușești în toate cu brio. Ești invidiat de multă lume din acest punct de vedere.

Rac: Stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra ta. Nu mai dai randament, iar acest lucru nu te va pune într-o lumină favorabilă. Încearcă să rezolvi problema.

Leu: Banii nu mai sunt o problemă pentru tine. Muncești mult și acest lucru se reflectă în portofelul tău. Ar fi indicat să îți rezervi timp și pentru planurile tale perso-nale.

Fecioară: Primești o veste minunată, te vei bucura nespus de mult, dar trebuie să știi că nu toate lucrurile se primesc fără efort.

Balanță: Anturajul în care te-ai integrat este unul care te trage în jos. Nu te vei remarca sub nicio formă și, mai mult, vei fi criticat că stai pe lângă oameni care nu au un țel în viață.

Scorpion: Un membru al fa-miliei acuză stări de rău și acest lucru nu este deloc de neglijat. Important este să ajungi la medic cât mai repede pentru a evita complicații ulterioare.

Săgetător: Te implici în activități de voluntariat și acesta este un lucru minunat pentru tine. Încerci să schimbi oamenii fiind tu exemplul principal.

Capricorn: După muncă și răsplată. Dar când rezultatele nu apar, intri în panică. Totuși, cineva te va remarca și vei fi mult mai apreciat decât te-ai fi așteptat vreodată.

Vărsător: Îți faci zeci de planuri, dar parcă nimic nu devine concret. Pune piciorul în prag și spune clar și răspicat ce te doare.

Pești: În curând, vei începe o colaborare nouă și ideile pe care le-ai avut în ultimul timp te vor ajuta să crești. Va fi o perioadă prosperă pe toate planurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.597 secunde