Horoscop

178
Horoscop - horoscop3-1520509835.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dorința de libertate și nemulțumirea față de tot ce vă înconjoară pot duce la deteriorarea relațiilor cu persoana iubită. Nu este exclusă o despărțire. Astăzi nu este ziua perfectă luării deciziilor.

Taur: Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan sentimental. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție și să nu vă grăbiți să luați decizii pe care le-ați putea regreta. Vedeți și ce spun prietenii, dar înainte de ei ascultați-vă inima.

Gemeni: Sunteți nemulțumit de atmosfera creată de un coleg la serviciu. Faptul că vă revoltați fără motiv într-un cerc de prieteni îi poate face pe aceștia să vă izoleze. Așadar, fiți mai tolerant că nu aveți nimic de pierdut.

Rac: Partenerul de viață nu este de acord să faceți noi cheltuieli pentru casă. Vă sfătuim să discutați cu calm, căci doar așa veți ajunge la un consens.

Leu: S-ar putea ca prietenii să nu fie încântați dacă le refuzați ajutorul. N-ar strica să fiți mai diplomat. Totuși, o problemă apărută pe timpul zilei vă temperează comportamentul recalcitrant.

Fecioară: S-ar putea să aveți probleme la serviciu, pentru că nu reușiți să faceți ce v-au cerut șefii. Nu este indicat să faceți tranzacții financiare. Dacă puteți, amânați deciziile importante în afaceri.

Balanță: Un prieten apropiat vă ajută să lămuriți o bârfă lansată de o femeie pe seama dumneavoastră. Vă sfătuim să nu mai fiți atât de încăpățânat. Ascultați sfaturile unei rude mai în vârstă!

Scorpion: Nu sunteți prea bine dispus și aveți o mulțime de probleme, atât la serviciu, cât și acasă. Aveți tendința de a vă răzvrăti, ceea ce vă poate conduce la certuri. Gândiți-vă de două ori înainte de a acționa!

Săgetător: Aveți multă energie și sunteți hotărât să terminați o lucrare începută mai demult. Nu vă lăsați atras într-o ceartă cu o rudă mai în vârstă!

Capricorn: Vă este greu să țineți ritmul la serviciu, spre nemulțumirea colegilor și a șefilor. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu vă ocupați destul de familie.

Vărsător: S-ar putea ca familia să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare. Vă sfătuim să fiți atent la ce spuneți. Nu fiți impulsiv! Vă recomandăm să nu luați decizii în grabă.

Pești: Este posibil să fiți stresat din cauza problemelor de serviciu. Vă sfătuim să nu refuzați ajutorul oferit de colegi. Nu promiteți nimic dacă nu sunteți siguri că vă puteți ține de cuvânt!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 27 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2247 secunde