Horoscop

216
Horoscop - horoscop3-1525868761.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că intuiția nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniți-vă mai mult și căutați să vă destindeți! În cursul serii, s-ar putea să primiți vizita unor prieteni.

Taur: Dimineață aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit. Vă implicați și, astfel, faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii.

Gemeni: Nu este o zi bună pentru călătorii și nici pentru afaceri. Starea de confuzie și simțul practic scăzut vă pot conduce la eșecuri. Relațiile sentimentale sunt bune.

Rac: Sosirea unor musafiri vă obligă să vă schimbați planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutați cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzați. Spre seară, s-ar putea ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută.

Leu: Intenționați să începeți o activitate nouă, dar vă lipsește simțul practic. Vă recomandăm să mai așteptați. S-ar putea să aveți mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceți griji!

Fecioară: S-ar putea azi să nu stați prea bine cu simțul practic. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu. Nu refuzați ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten vă sunt de mare folos.

Balanță: Se pare că nu sunteți foarte inspirat în ceea ce privește relațiile sociale. Vă sfătuim să nu faceți investiții, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relațiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

Scorpion: Astăzi nu vă simțiți în formă și nu o să puteți termina ce ați început. Nu este momentul să vă asumați noi responsabilități. După-amiază sunteți invitat la o petrecere.

Săgetător: Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Dimineață, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri și veți avea de câștigat dacă nu îl refuzați.

Capricorn: Dimineață sunteți foarte sensibil și nu sunteți mulțumit de nimic. Încercați să depășiți această stare, pentru că poate să vă afecteze relațiile cu familia și prietenii! Spre seară, primiți vești de la o rudă din altă localitate.

Vărsător: Este posibil să aveți mici dificultăți pe plan sentimental, dar le puteți rezolva cu calm. Deși sunteți nemulțumit de situația financiară, vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați speculațiile.

Pești: Dimineață s-ar putea să fiți acuzat de colegi că nu sunteți consecvent. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că astăzi aveți tendința să fiți impulsiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3746 secunde