Horoscop

212
Horoscop - horoscop2-1526212935.jpg

Articole recomandate

Berbec: Oferi sfaturi tuturor celor care au nevoie însă nu poți să găsești singur soluții la problemele tale. Din acest motiv ești ceva mai agitat decât de obicei. 


Taur: Te deranjează nedreptatea și, din păcate, astăzi ai parte de ea. Niște decizii ale superiorilor sunt în defavoarea ta, iar munca depusă cu multă responsabilitate nu este deloc apreciată. 


Gemeni: Reacția nervoasă a partenerului te sperie mai ales că tu încerci să îi oferi un sfat bun. Uneori te simți îndreptățit să te implici pentru că observi cum lucrurile merg pe o pantă destul de nefericită. 


Rac: Banii sunt singura ta preocupare astăzi și nu te lași până nu reușești să închei o colaborare ce speri că îți va aduce venituri mulțumitoare. Apelezi la toate atuurile pe care le ai.


Leu: Îți place să îți spui părerea chiar și atunci când nimeni nu o cere. Vei avea de suportat toate cuvintele nepoliticoase ale celor care te ascultă cum îți expui nestingherit opiniile. 


Fecioară: Nu este suficient să ai dorințe mari și să le împărtășești celor din jur. Astăzi visezi cu ochii deschiși la un proiect important, deși nu ai pus nimic în practică din ceea ce spui.


Balanță: Relațiile cu cei din jur explodează astăzi și este un moment mai mult decât potrivit să spui exact ce vrei. Ai multe idei și o atitudine pozitivă din care se hrănesc toți.


Scorpion: Primești admirația de care ai nevoie și îți crește orgoliul extrem de mult. A trecut destul timp de când tu te mulțumeai doar cu firimiturile din jur.


Săgetător: Ai așteptări foarte mari în unele situații care te vor dezamăgi cumplit. Nu este cazul să începi a te lamenta, ci să îți mai calibrezi așteptările în fața situațiilor incerte. 


Capricorn: Greșelile pe care le faci astăzi și nu le recunoști se vor întoarce împotriva ta ca un bumerang. Cel mai bine ar fi să ceri iertare celor cărora le-ai greșit și să devii un pic mai prudent când vine vorba despre sentimentele altora.
 
Vărsător: Ziua de astăzi o dedici în mare măsură familiei și treburilor gospodărești pentru că, în ultima vreme, ai cam neglijat tot ce ține de cămin. Accepți cu mare ușurință părerile celor din jur. 


Pești: Este momentul să treci peste aspectele pe care nu le poți controla și să încerci să organizezi ceea ce ține de tine în mod exclusiv. De exemplu, poți fi un pic mai prietenos cu cei din jur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0848 secunde