Horoscop

204
Horoscop - horoscop-1538490001.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încearcă să dai importanță mai mare problemelor familiale. Este posibil ca cei de lângă tine să se sature de comportamentul tău din ultima perioadă și să te îndepărteze. Renunță la tendințele de a-ți impune cu forța părerile.

Taur: Toleranța este cuvântul de ordine pentru tine. Încearcă să fii mai explicit și să nu alterezi relațiile de prietenie pe care le-ai legat cu greu. Nu te implica emoțional în problemele celor din jurul tău!

Gemeni: Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul iubit sau cu șefii de la muncă. Ai șanse mari să ieși șifonat. Încearcă să-ți concepi un plan sănătos al zilei și să te bucuri de el.

Rac: Superiorii tăi sunt mulțumiți de randamentul pe care îl arăți la locul de muncă. Acest lucru îți oferă încredere și poți îndrăzni mai mult. Dacă ai în plan susținerea unui interviu sau solicitarea unei măriri de salariu, acum ai șansa de a încerca.

Leu: Fii sincer cu tine în legătură cu toate deciziile ce se ivesc în această zi. Nu te sfii să apelezi la instinct și la imaginație, pentru a-ți proiecta cele mai bune idei și alegeri.

Fecioară: Pentru a avea succes pe partea profesională, ar trebui să îți ții în frâu orgoliu. Ai tendința de a impulsiona lucrurile, iar cei din jurul tău se îndoiesc de loialitatea ta. Nu lăsa primul impuls să-ți guverneze trăirile, deoarece ai mari șanse să regreți.

Balanță: Simți o nevoie acută de afecțiune, însă nu o recunoști. În sine, îți dorești mai mult de la viață. Vrei să evadezi din rutina cotidiană și să faci ceva riscant, nebunesc.

Scorpion: Influența astrelor va juca un rol important în desfășurarea zilei. Vei avea parte de inspirație și creativitate, ce îți vor ridica serios moralul. Dacă au fost ceva tensiuni în familie, acum este timpul să le rezolvi.

Săgetător: Se anunță o zi specială, în care banii și veștile bune vor ajunge la tine. Poate sub forma unor cadouri sau poate sub forma unor noi colaborări ce îți vor spori serios veniturile.

Capricorn: Nu te lăsa influențat de părerile celor din jur, încearcă să îți păstrezi principiile. Nu lăsa trecutul să afecteze prezentul. Ai șansa de a le dovedi tuturor că s-au înșelat atunci când au avut dubii legate de tine.

Vărsător: Este foarte probabil ca cineva din familie să-ți reproșeze faptul că risipești banii cu prea mare ușuruință. Vor fi contre pe acest subiect, din care nu vei ieși învingător.

Pești: Se prevede o zi cu posibile probleme la locul de muncă. Vei fi atras în polemici ale căror subiecte nu le stăpânești mai bine decât colegii tăi, iar acest lucru te va dezavantaja. Încearcă să rămâi calm!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4313 secunde