Horoscop

321
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Apar nevoi finan-ciare neprevăzute, care vă cam îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul și să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Fiți mai atent la chel-tuieli, dacă nu vreți să ajungeți la fundul sacului. Fiți mai flexibil cu persoanele din anturaj, chiar dacă unele nu merită efortul!

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Dimineață s-ar putea să fiți nervos din cauza unor dificultăți financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, riscați să intrați în datorii pe care cu greu le veți achita. Nu semnați azi documente oficiale.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Dacă intenționați să faceți o investiție, e ziua potrivită. Țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Leu (23 iulie - 22 august): Dimineță sunteți indispus și aveți tendința de a exagera. Evitați discuțiile în contradictoriu. Nu vă îngrijorați din cauza banilor, căci în curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Un prieten vă propune o afacere care nu vă încântă. Pentru orice decizie importantă, ideal ar fi să vă consultați cu partenerul de viață!

Balanță (22 septem-brie - 22 octombrie): Nu este momentul să cereți o mărire de salariu, mai ales că ați cam dat rateuri la muncă. Mai bine limitați-vă la activități de rutină.

Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Dimineață s-ar putea să primiți o veste bună de la un prieten din copilărie. La serviciu, nu aplecați urechea la toate bârfele.

Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni și v-a cam părăsit simțul practic. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi.

Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): Este o zi extrem de încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Nu vă asumați riscuri, pentru că oboseala își va spune cuvântul. Încercați să priviți lucrurile cu mai mult calm.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută, dar asta chiar vă încântă. Aveți grijă la regulile de circulație!

Pești (19 februarie - 20 martie): Intenționați să începeți mai multe treburi deodată, dar nu e momentul să vă aventurați. Acordați mai multă atenție problemelor de familie, pe care le-ați cam neglijat în ultimul timp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Iunie 2011
Stire din Fun : Copiii spun lucruri trăsnite
Luni, 20 Iunie 2011
Stire din Fun : Fabula omida și fluturele
Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Stire din Fun : Lecții de viață haioase
Pagina a fost generata in 1.59 secunde