HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest weekend

378
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest weekend - logohoroscop-1663954305.jpg

Articole recomandate

Berbec: La sfârşit de săptămână, tensiunile se pot aplana foarte ușor, cu o vorbă bună. Fiți mai atent la ce spuneți, mai ales că astăzi sunteți mai vorbăreț ca de obicei! După-amiază s-ar putea să primiți o veste bună, legată de o afacere.

Taur: Săptămâna a trecut cu bine, dar relațiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzați să mergeți într-o vizită la rude. Partenerul de viață preferă să vă limitați la activități de rutină.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să vă pierdeți răbdarea și să vă certați cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica să vă odihniți mai mult. Oricum, este recomandabil să evitați activitățile care necesită eforturi deosebite.

Rac: În prima parte a zilei, aveți dificultăți de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Vă recomandăm să amânați deciziile importante. Acordați mai mult timp odihnei! Vă așteaptă o săptămână grea, cu multe probleme de rezolvat.

Leu: S-ar putea să fiți apatic și, din cauza aceasta, să aveți probleme sentimentale. Aveți chef să fiți lăsat în pace și să nu faceți nimic. Oricât de indispus ați fi, acordați mai multă atenție persoanei iubite! După-amiază, un prieten vă oferă sugestii prețioase pentru o afacere.

Fecioară: Aveți tendința de a fi impulsiv. Vă sfătuim să vă calculați bine fiecare pas, în special în afaceri și pe plan sentimental. Ar fi bine să nu faceți astăzi investiții și să evitați călătoriile în interes personal.

Balanță: Au loc schimbări benefice în viața dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât și social. Metodele pe care le aplicați, deși nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniți obiectivele. Petreceți după-amiaza împreună cu prietenii.

Scorpion: Cunoaşteţi pe cineva care o să vă ajute să vă lărgiţi orizonturile. Ar fi bine să profitaţi de fiecare dialog purtat pentru a învăţa cât mai multe lucruri.

Săgetător: Dimineață, lipsa banilor vă determină să amânați o călătorie în interes personal, ceea ce vă afectează relațiile cu partenerul de viață. Vă îngrijorează starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei - un copil sau un frate mai mic. Vă sfătuim să dați dovadă de mult calm.

Capricorn: Starea de melancolie vă poate afecta relațiile sentimentale. Aveți mari șanse de reușită în activități casnice: curățenie, reparații, mutat mobila etc. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție persoanelor vârstnice din familie.

Vărsător: În prima parte a zilei vă ocupați de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reușita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în afara localității.

Pești: Discuțiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relațiile sociale. Vă recomandăm să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea. Ar fi bine să vă mai temperați orgoliul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 25 Septembrie 2022
Stire din Fun : Generația de aur
Duminică, 25 Septembrie 2022
Stire din Fun : Devotat credinţei
Duminică, 25 Septembrie 2022
Stire din Fun : Domnișoara pofticioasă
Vineri, 23 Septembrie 2022
Stire din Fun : Când cobori la staţia greşită
Vineri, 23 Septembrie 2022
Stire din Fun : Blonda la noul job
Vineri, 23 Septembrie 2022
Stire din Fun : Maria și Ion divorțează
Vineri, 23 Septembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 23 Septembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI
Joi, 22 Septembrie 2022
Stire din Fun : Mama şi electrocasnicele
Joi, 22 Septembrie 2022
Stire din Fun : Clasificare IT a femeilor
Joi, 22 Septembrie 2022
Stire din Fun : Părerea femeilor despre bărbaţi
Joi, 22 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.183 secunde