HOROSCOP: Vezi ce au pregătit astrele pentru acest weekend

287

Articole de la același autor

Berbec: Este o zi în care ar trebui să cauți, cu tot dinadinsul liniștea, în toate formele ei, începând cu lipsa zgomotului până la a face eforturi ca să nu stai prea mult în compania unor persoane pe care nu le agreezi.


Taur: Ar fi bine să-ți propui chiar de la primele ore să-ți oferi o zi frumoasă, lipsită de conflicte și împărțeli, de orice fel ar fi acestea. Ai nevoie de acest interval de liniște, ca să te refaci și să te echilibrezi cu-adevărat.


Gemeni: Este un moment bun pentru a-l petrece cu cei dragi, departe de orice fel de agitație și zgomot. Chiar dacă nu vei reuși să te izolezi complet, măcar veAi pune distanță între tine și sursele de stres care te consumă mai mult decât trebuie.


Rac: Atmosfera acestei zile promite beneficii pentru cei cu adevărat cuminți, nu în sensul în care sunt cuminți copiii, ci pentru cei care preferă să nu fie agresivi, îi lasă în pace pe cei din jur, nu-i judecă și nu le pun etichete.


Leu: Este important să fii tu însuți, bun și generos, capabil de gesturi frumoase spontane, venite din inimă. Când te afli în această dispoziție, nimic din ce e urât nu te atinge.


Fecioară: Gândul cel bun nu are suficientă forță ca să iasă la lumină astăzi, așa că ar fi bine să-l sprijini cu sinceritate și bunăvoință. Răsplata va fi mai mare decât efortul, așa că nu ai motive să fii pesimist sau exagerat de prudent.


Balanță: Este o zi binecuvântată, care aduce calm și seninătate celor dispuși să uite de probleme, oricât de complicate ar fi acestea și să se ocupe de ceea ce le cere sufletul, de ce are nevoie inima lor.


Scorpion: S-ar putea să te supere chiar cei dragi prin tot felul de idei care contrazic ce ați planificat împreună. Dar tot tu va trebui să lași de la tine, dacă ții la buna înțelegere cu aceștia.


Săgetător: Este o zi complexă, cu tendințe puternice ambivalente, așa că tu vei fi factorul decisiv. Dacă alegi să-ți petreci ziua în liniște și bucurie sufletească, vei avea o zi frumoasă.


Capricorn: Ai ocazia să-ți înseninezi ziua și poate chiar întreaga existență, în funcție de cât de puternică va fi dorința ta a de a lăsa în urmă supărările și neîmplinirile de orice fel.


Vărsător: Va trebui să lași trecutul acolo unde îi este locul și nu e deloc ușor, dar este necesar și chiar vital, în acest moment, pentru a-ți putea recupera liniștea sufletească de care ai mare nevoie.


Pești: Poți primi cele mai bune sugestii posibile de la oameni de încredere, dacă nu ești dispus să le asculți, nici nu vei beneficia de ele. Ar fi bine să-ți compui, atât cât va fi posibil, o dispoziție mai toleranță chiar de dimineață.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Iată ce prezic astrele ASTĂZI
Vineri, 04 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele astăzi
Pagina a fost generata in 0.5619 secunde