HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI

514
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI - logohoroscop-1674998738.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te vezi pus în situații mai puțin plăcute din cauza unor prieteni sau a unora dintre membrii familiei. Există o ieșire din orice situație de acest fel și o vei găsi, fără îndoială.

Taur: S-ar putea să te atragă puțin prea mult ideea de a refuza solicitările unor persoane dragi, cu pretexte elaborate, bine puse la punct, dar departe de adevăr.

Gemeni: Îți scapă multe dintre cauzele unor evenimente care te afectează. Probabil că le vei găsi o explicație, dar ar fi bine să nu te grăbești.

Rac: Ar fi bine să fii mai atent decât de obicei la ce spui și cui te adresezi. Există riscul să creezi conflicte gratuite cu cei din anturajul apropiat.

Leu: Este o zi încărcată de riscuri pe plan profesional și dacă ești implicat în chestiuni importante, care pot afecta soarta unui grup, ai putea deveni ținta unor gesturi neplăcute.

Fecioară: Este o zi tensionată, cu numeroase momente în care te-ai putea simți copleșit de propriile emoții. Ar fi bine să îți temperezi aceste porniri și să îți găsești preocupări frumoase.

Balanţă: Ai putea ajunge la concluzii greșite, dacă te lași dus de valul comparațiilor între tine și prieteni sau chiar unul dintre protectori.

Scorpion: Există riscul să nu mai vezi pădurea din cauza copacilor în relațiile cu cei dragi. Ai tendința de a ține cont doar de nevoile și plăcerile tale.

Săgetător: S-ar putea să te amesteci în toate discuțiile pe care le poartă cei din jur, inclusiv cele pe un ton ridicat sau să refuzi orice fel de dialog, chiar și dacă vei fi provocat.

Capricorn: Este important să îți păstrezi calmul, chiar dacă nu ți se pare mare lucru. Dacă vei rămâne calm, vei reuși nu doar să rezolvi ce ți-ai propus, măcar în parte și o vei face și cu plăcere.

Vărsător: Sunt posibile conflicte acute cu membrii familiei, din motive care îți sunt cunoscute, dar nu înțelegi de ce încearcă toți să lămurească totul acum.

Peşti: Este ziua în care vei simți nevoia să impui anumite restricții, dar nu cele potrivite ci doar pe cele care îți convin ție și nu e deloc corect, nici față de tine, nici față de ceilalți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ
Duminică, 06 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Iată ce prezic astrele ASTĂZI
Vineri, 04 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele astăzi
Marţi, 01 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Iată ce prezic astrele MARȚI
Pagina a fost generata in 0.5404 secunde