HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

349
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1655132261.jpg

Articole recomandate

Berbec: De abia începe săptămâna, dar gândul îţi zboară la petrecerile ce vor urma în curând. Cheful de muncă dispare treptat şi te vei trezi că ai o nevoie acută de un nou concediu.

Taur: Nu reuşeşti să duci la bun sfârşit planul început curând, dar promiţi că totul va fi bine. Ai încredere în forţele tale şi nimic nu îţi stă în cale când ai planuri măreţe.

Gemeni: Eşti de apreciat. Şi nu pentru că munceşti de nu mai ştii de tine, ci pentru că, pe lângă serviciu, reuşeşti să faci câteva fapte bune pentru comunitate.

Rac: Nu contează ce a fost, important este că acum sunteţi bine. Impasul în care tu şi partenerul de viaţă v-aţi aflat a trecut. Vă bucuraţi de viaţă mai ceva ca la începutul relaţiei.

Leu: Pe toate planurile, veştile sunt minunate. Totuşi, sănătatea este lăsată pe plan secund şi acest lucru îţi va da peste cap toate activităţile. Ai mare grijă la veştile pe care le primeşti, nu pune la suflet răutăţile celor din jur.

Fecioară: Dacă distracţia este doar în mintea ta, nu la fel se poate spune şi despre muncă. Lucrezi fără încetare, ai energie, eşti în plină glorie.

Balanţă: Dacă vechiul tipar te nemulţumeşte, trebuie să ştii că poţi renunţa la tot ce este nociv pentru tine şi vei vedea că noutatea înseamnă succes. Trebuie doar să ai puţin curaj.

Scorpion: Bârfa zilei te vizează. Şi nu trebuie să îţi faci probleme pentru că zvonul se va consuma. Cei din anturaj vor înţelege că marea ta problemă nu este uşor de suportat şi vor înceta să mai aducă în discuţie subiectul respectiv.

Săgetător: Se anunţă o zi foarte agitată, drept urmare ai mult de lucru. Te vei descurca de minune, nici nu se pune problema. Ai încredere în tine.

Capricorn: Ori e albă, ori e neagră. Încearcă să nu îi mai laşi pe alţii să ia decizii în locul tău. Eşti capabil să faci lucruri mari, dar timididatea te ţine în loc. Fii mai realist!

Vărsător: Viaţa de familie este aspectul care te motivează cel mai mult. Eşti devotat, motiv pentru care cei de lângă tine te iau drept model. Tu însă, ai multe nemulţumiri vizavi de tine.

Peşti: Echilibrul este cel mai important aspect pe care trebuie neapărat să îl aduci în viaţa ta. Problemele care sunt greu de rezolvat te menţin în formă. Urăşti lenea şi cauţi mereu lucruri noi de făcut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Iunie 2022
Stire din Fun : Popa păcătosul
Marţi, 14 Iunie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 13 Iunie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 10 Iunie 2022
Stire din Fun : Deştept din clasele primare!
Vineri, 10 Iunie 2022
Stire din Fun : Blonda şi ceasul
Pagina a fost generata in 1.0783 secunde