HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI

331
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI - logohoroscop-1680199846.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi bine să-ți controlezi mai bine emoțiile. Ești încordat, recalcitrant, chiar impulsiv, iar cu un singur gest poți distruge tot ce ai construit până la acel moment.

Taur: Nu dezarma, roata vieții se învârte și multe lucruri se pot schimba pe parcurs. Să nu fii invidios pe cel de lângă tine, bucură-te pentru el. Cu siguranță, soarele va răsări și pe strada ta.

Gemeni: Vei învăța că, uneori, sacrificiul este absolut necesar. Nu îți convine să dai dreptate altora, dar vei alege calea omului înțelept, pentru bunăstarea situației. Întotdeauna, minciuna are picioare scurte.

Rac: Te vei reapuca de un lucru pe care l-ai abandonat cândva. De data aceasta, vei vedea lucrurile diferit, iar acest lucru îți va oferi o altă abordare. Vei reuși să-ți îndeplinești misiunea mult mai bine decât ți-ai fi închipuit inițial.

Leu: Ai mai multă încredere în ideile și planurile tale. Ignoră-i pe cei care te contestă, fiindcă vor încerca să-ți pună piedici. Nu pleca urechea la ei și urmează-ți drumul.

Fecioară: Expune-te mai mult, nu mai lăsa pe altul să conducă pentru tine. Vei observa, în timp, că această postură de supunere nu a făcut decât să-ți înfrâneze idealurile. Dacă vei continua, riști să pierzi lucruri esențiale din viață.

Balanță: Ai mai multă răbdare cu persoana iubită și analizează atent toate gesturile înainte de a acționa. Riști să acuzi, ca mai apoi să-ți pară rău. Fii echilibrat și nu da motive gratuite de ceartă.

Scorpion: Creativitatea ta este în floare, profită de imaginația și inspirația ta și dă viață lucrurilor mărețe. Prelungește cât poți această stare, fii optimist, deoarece este momentul tău.

Săgetător: Cuvântul de ordine - precauția. Nimic nu este infinit pe acest pământ. La un moment dat, nu vei găsi cale de ieșire. Cel mai bine să-ți păstrezi o marjă, care să te ajute în cazul unei căderi. Ai grijă cum manevrezi banii!

Capricorn: Te reține faptul că nu ești tocmai cea mai îndemânatică persoană din lume, însă nu este cea mai potrivită atitudine. Nu vei avea șansa să progresezi dacă nu îți asumi niște riscuri.

Vărsător: În următoarea perioadă, veți acorda mai mult timp relațiilor sociale și nu este exclus să vă reîntâlniți prieteni mai vechi, împreună cu care să puneți la cale activități deconectante. Și în plan financiar lucrurile stau bine.

Pești: Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aștepta la miracole!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 31 Martie 2023
Stire din Fun : Preotul tânăr
Vineri, 31 Martie 2023
Stire din Fun : Accident rutier
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Farsa de la teatru
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Simulare nereușită
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Vadim face cinste
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Fun : La ce se foloseşte un binoclu
Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Fun : Gheorghe vrea papagal
Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.3187 secunde