Pofte trupești

855
Eram fericit. Eram împreună cu prietena mea de peste un an, așa că ne-am hotărât să ne căsătorim. Părinții mei ne-au ajutat în toate privințele, prietenii m-au incurajat, iar prietena!? Era un vis! Era un singur lucru care nu-mi dădea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacră.

Era o femeie de carieră, deșteaptă, dar în primul rând frumoasă și extraordinar de fierbinte si sexy care câteodată flirta cu mine, chiar pe față și mă făcea să mă simt prost. Într-o zi, m-a sunat și m-a chemat pe la ea să verific invitațiile. Așa că m-am dus. Era singură și când am ajuns mi-a șoptit că în curând am să mă căsătoresc și că avea sentimente și dorințe față de mine pe care nu le putea trece cu vederea. Așa că înainte de a mă căsători și a-mi dedica viața fiicei ei, ea vrea să facă dragoste cu mine numai o dată…

Ce puteam spune!? Eram șocat și nu puteam spune un cuvânt. Ea a mai adăugat că se va duce în dormitor și dacă mă simt în stare… să mă duc și eu. Priveam fermecatorul ei corp cum se îndepărta de mine.

Am stat pironit un moment iar apoi m-am întors și m-am îndreptat spre ușa de la intrare… am deschis-o și am ieșit afară. Acolo, soțul ei, alias viitorul meu socru, stătea afara cu pușca în mână și cu lacrimi în ochi, m-a îmbrățișat și mi-a zis că sunt foarte fericiți, că am trecut micul lor test. Nu își puteau dori un alt bărbat pentru fata lor:

- "Bun venit în familie".

Atunci mi s-au inmuiat picioarele și am mai învățat încă o lecție importantă: țineți-vă tot timpul prezervativele în mașină!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Octombrie 2011
Stire din Fun : Super tratamente
Miercuri, 26 Octombrie 2011
Stire din Fun : Regulament de ordine interioară
Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Fun : Dacă sistemele de operare ar fi beri
Luni, 24 Octombrie 2011
Stire din Fun : Carburant la bătrânețe
Pagina a fost generata in 1.5386 secunde